Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Λιανός – Κωνσταντίνα Καραλέξη: Οικογενειακές διακοπές στη Σύμη μετά το τέλος του Survivor (εικόνα)

Μετά από έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο και μετά τον τελικό του Survivor, ο Γιώργος Λιανός δεν έχασε καθόλου χρόνου και ξεκίνησε κατευθείαν τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Από το πλευρό τους δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός τους, Κωνταντίνα Καραλέξη, η κορούλα τους, αλλά και οι τρεις γιοι του παρουσιαστή από τον πρώτο του γάμο.

Φέτος ο Γιώργος Λιανός είχε την ευκαιρία να απολαύσει και κάποιες μέρες στον Άγιο Δομίνικο με τις γυναίκες της ζωής του, ωστόσο οι στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης με όλα τα παιδιά του του έλειψαν αρκετά.

Το πρώτο νησί που επέλεξε να επισκεφθεί το αγαπημένο ζευγάρι είναι η Σύμη και την αποκάλυψη έκανε η Κωνσταντίνα Καραλέξη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εδώ και λίγες ημέρες σύσσωμη η οικογένεια ζει χαλαρές στιγμές στο νησί απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, κάνοντας μάλιστα, μικρές εξορμήσεις σε κοντινά νησάκια με το σκάφος τους.

Όπως θα δεις ο Γιώργος Λιανός δεν σταματούσε τα παιχνίδια με τα παιδιά του, αφού λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί τους, κάνοντας πράγματα που αγαπούν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!