Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δανάη Μιχαλάκη: Όταν πήγα στις “Άγριες Μέλισσες” δεν πίστευα οτι θα με πάρουν (βίντεο)

Η Δανάη Μιχαλάκη ήταν καλεσμένη της Νάντιας Μπουλέ και του Μίνωα Θεοχάρη στην εκπομπή “Dot”.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στους παρουσιαστές του ΣΚΑΪ αναφερόμενη στις “Άγριες Μέλισσες, στη ζωή της πριν από την υποκριτική και στην απόφασή της να ακολουθήσει τον συγκεκριμένο επαγγελματικό χώρο.

Η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε αρχικά για τους γονείς της, και για τα σχολικά της χρόνια, τα οποία ήταν είχαν τις δυσκολίες τους: “Είχα μία χαλαρότητα και από τους δύο γονείς μου σε όλα.Δεν θα έλεγα ότι ήμουν η ωραία του σχολείου. Εξαιτίας της αγγλικής μου καταγωγής και προφοράς με κορόιδευαν, δεν είναι ότι με σνόμπαραν, δεν καταλάβαιναν, είχα μία άλλη αντιμετώπιση, και φαντάσου ότι δεν μίλαγα με την προφορά μου. Τη χάλαγα για να ακούγεται ελληνική, άκουγα γέλια, και δεν είχα τον τσαμπουκά να πω, “το κάνεις επειδή ζηλεύεις”.

Δεν ήμουν και καλή μαθήτρια, δεν μου άρεσε το σχολείο καθόλου. Δεν με αγαπούσαν και πολύ οι καθηγητές μου, ήμουν και είμαι πειραχτήρι. Την επανάστασή μου την έκανα στα 14-17. Εκείνα τα χρόνια πρέπει οι γονείς μου να πάρουν μετάλλιο, μου έφταιγαν όλα. Πολλά νεύρα, τους μίλαγα άσχημα”.

Όσον αφορά τη στιγμή που συνειδητοποίησε πως θέλει να γίνει ηθοποιός, η Δανάη Μιχαλάκη είπε: “Κάποια στιγμή είδα μία ταινία, το “La la land”. Τότε δούλευα πωλήτρια, μου γύρισε, βγήκα από την αίθουσα και είπα, “Θα παραιτηθώ”. Πήγα και τους είπα ότι θέλω να σταματήσω για να κυνηγήσω το όνειρό μου, να γίνω ηθοποιός. Δούλεψα πολύ, μπήκα στο ταμείο ανεργίας. Ήταν ρίσκο. Για έναν χρόνο έκανα casting, δεν με έπαιρναν πουθενά αλλά το κυνηγούσα”.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!