Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Παναγιώταρου στο ontime24.gr για τον Σχίζα: «Δεν θέλω δώρο, θέλω να απολαύσω τον ίδιο»

Ο Στάθης Σχίζας αναδείχθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο μεγάλος νικητής του Survivor 2022!

Ο ίδιος, αναμετρήθηκε στον τελικό, που πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Βεΐκου, με τον Άρη Σοϊλέδη, ωστόσο εκείνος κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού αλλά και τα 100.000 ευρώ!

Μετά το τέλος του τελικού η αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στο ontime24.gr και δήλωσε πως νιώθει υπερήφανη για εκείνον, ενώ παράλληλα έκανε μια απίθανη αποκάλυψη, αλλά και τι δώρο θα ήθελε από εκείνον, τώρα που κέρδισε το Survivor και επέστρεψε ξανά κοντά της.

 

Το γνωστό μοντέλο αρχικά ανέφερε: «Είμαι πολύ περήφανη για τον Στάθη και του είχα πει πριν μπει στο παιχνίδι “κανόνισε όταν βγεις να βγάλουμε μαζί τα βραβεία” κι εγώ από το Just, κι αυτός από το Survivor. Έκλεισε η φωνή μου γιατί φώναζα «Στάθης Σχίζας». Ούρλιαζα και είναι και λίγο από το στρες, από την αυπνία. Έχουμε πει σίγουρα θα βγούμε με τα παιδιά από το Survivor για ένα ποτό για να τους γνωρίσω κι εγώ καλύτερα. Θέλω να τον δω και πιο “prive”. Μου έχει λείψει πάρα πολύ. Αισθάνομαι σαν να τον βλέπω πρώτη φορά. Πιστεύω ότι όλο αυτό το περιβάλλον μακριά από τον πολιτισμό, τον έχει αλλάξει, τον βλέπω ήρεμο. Διέλυσα το χέρι μου να ψηφίζω τον Στάθη. Δεν θέλω να δω τον τηλεφωνικό μου λογαριασμό. Νιώθω αμηχανία, δεν μπορώ να του μιλήσω. Του είπα συγχαρητήρια και ότι το άξιζε. Δεν θέλω δώρο, θέλω να απολαύσω τον ίδιο. Ας μου κάνει δώρο διακοπές».

Και συνέχισε: «Θέλω να τον δω και λίγο πιο “prive”. Εννοείται ότι μου έχει λείψει πάρα πολύ. Μου φαίνεται πολύ διαφορετικός, αισθάνομαι σαν να τον γνωρίζω τώρα. Αισθάνομαι σαν να τον βλέπω πρώτη φορά. Πιστεύω ότι όλο αυτό το περιβάλλον μακριά από τον πολιτισμό, τον έχει αλλάξει, τον βλέπω πολύ ήρεμο και αισθάνομαι ότι είμαι με άλλον άνθρωπο. Το διέλυσα το χέρι μου να ψηφίζω τον Στάθη και δεν θέλω να μου έρθει ο λογαριασμός. Είχα πει θα βάλω ένα όριο αλλά το ξεπέρασα, ειδικά όταν είπαν ότι θα κλείσουν οι γραμμές. Τον κοιτώ και είμαι σοκαρισμένη. Νιώθω μια αμηχανία, δεν μπορώ να του μιλήσω. Του είπα συγχαρητήρια, ότι είμαι υπερήφανη, και ότι το άξιζε. Δεν θέλω δώρο, θέλω να απολαύσω τον ίδιο. Ας μου κάνει δώρο διακοπές».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!