Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μάριος Αθανασίου: «Δεν θα παίξω το παιχνίδι του Αλέξη Κούγια. Όταν έρθει η ώρα…» (βίντεο)

Καλεσμένος στο «Πρωινό» ήταν ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την παρουσία τους στις δίκες του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του ηθοποιού.

Ο Μάριος Αθανασίου ήταν από εκείνους που υπέγραψαν την ανοιχτή επιστολή καταγγέλλοντας τις μεθόδους που χρησιμοποιεί ο γνωστός ποινικολόγος και αυτός είναι ο λόγος που αντέδρασε ο τελευταίος.

«Είδα τη δήλωση του Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις μου, όπου υποστήριζα ότι υπερασπίζεται μόνο κατηγορούμενους. Δεν με αφορά να μπω σε διαδικασία ερωτήσεων και απαντήσεων με τον Αλέξη Κούγια. Όταν θα έρθει η ώρα, θα το αντιμετωπίσουμε, δεν θα παίξω το παιχνίδι του. Αυτή είναι η δουλειά του, υπερασπίζεται έναν άνθρωπο, αλλά το κάνει με έναν τρόπο που εμένα δεν μου αρέσει», είπε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου και συνέχισε:

«Δεν μου αρέσει το πώς αντιμετωπίζουμε θύματα κακοποίησης. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία, οι άνθρωποι βγαίνουν και τρέμουν εκεί πέρα. Όταν αυτός ο δικηγόρος κάνει την δουλειά του εκτός των ορίων και συνεχίζει το ίδιο και εκτός αίθουσας, δηλαδή προσπαθείς να προκαλέσεις φόβο, τρόμο, αναμπουμπούλα και κάνεις διάφορα τέτοια, πρέπει να υπάρχει ένα όριο. Νομίζω ότι όλος ο τρόπος που έχει χειριστεί το θέμα, δεν είναι ο ενδεδειγμένος».




Τέλος, ξεκαθάρισε: «Μαζεύτηκαν 700 άνθρωποι για να υπογράψουν και όχι 340 που αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας. Υπάρχει μια αίσθηση εκφοβισμού, χωρίς λόγο».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!