Μαρία Αντώνα: Το πλάνο της χρονιάς στον τελικό του Survivor – Πως το σχολίασε; (Βίντεο)

Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε, όπως ήταν φυσικό, στον τελικό του Survivor χθες, προκειμένου να στηρίξει από κοντά τον αγαπημένο της, Άρη Σοϊλέδη, και στο φινάλε μάς χάρισε το “πλάνο της χρονιάς”.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο, καθώς ο Στάθης Σχίζας ήταν αυτός που πήρε τις περισσότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό στον τελικό.

Η “ήττα” του Άρη Σοϊλέδη ήταν φυσικό να στεναχώρησε τη Μαρία Αντωνά. Στο άκουσμα, μάλιστα, του ονόματος του νικητή, μάς χάρισε, ίσως, το πλάνο της χρονιάς, όσον αφορά πάντα την ψυχαγωγία.

Δείτε το βλέμμα της Μαρίας Αντωνά στο 3:50
Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε την κούπα που είχε μαζί της η Μαρία Αντωνά.

«Έφερα την κούπα, Μπέττυ μου», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά, πίνοντας τον καφέ της στην κούπα που της έφερε ο Άρης Σοϊλέδης από τον Άγιο Δομίνικο.

Η Μαρία Αντωνά ανέφερε στη συνέχεια για τον σύντροφό της: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είδα τον άνθρωπό μου. Τον καμάρωσα χθες, είναι ένα παιδί που ξεπέρασε τον εαυτό του. Δεν μπορώ να σου περιγράψω την περηφάνια που έχω γι’ αυτόν τον άνθρωπο, για το πώς στάθηκε, για το πώς αγωνίστηκε. Έχουμε πάρει πάρα πολλά μηνύματα και ευχαριστούμε όλο τον κόσμο».

Όσον αφορά την αντίδρασή της στο άκουσμα του νικητή, η Μαρία Αντωνά είπε: «Εγώ παίζει να στεναχωρήθηκα περισσότερο από τον Άρη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κοντινό πλάνο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πολύ ωραίο!».

Η Μαρία Αντωνά είπε επίσης «Στεναχωρήθηκα γιατί άκουσα πράγματα και ήταν πολύ άδικο για τον Άρη και είχε μια μικρή σκοπιμότητα. Εννοείται ότι θα υποστηρίξεις τον άνθρωπο που αγαπάς, αλλά όχι προσπαθώντας να αποδομήσεις έναν άλλον άνθρωπο που βγαίνοντας έξω έχει τη ζωή του, τα όνειρά του και τους ανθρώπους του».