Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρία Κίτσου: Το πρόβλημα υγείας και το «καρφί» της Μελέτη (βίντεο)

Πρόβλημα με τη υγεία της αντιμετωπίζει η ηθοποιός, Μαρία Κίτσου που υποχρεώθηκε να αναβάλει κάποιες του έργου «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη στο οποίο πρωταγωνιστεί

Το θέμα παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη να εύχεται περαστικά και τον Κώστα Τσουρό να πετάει «καρφιά» για το πώς ανακοινώθηκαν οι αναβολές.

«Είναι ένα θέμα με το τι συμβαίνει με τη Μαρία Κίτσου, γιατί θυμάστε ότι και τον χειμώνα είχαμε ξαναπεί από εδώ ότι είχαν ακυρωθεί και πάλι παραστάσεις στο «Παλλάς» με το «Τρίτο Στεφάνι». Και τώρα αναβάλλονται άλλες 8 παραστάσεις. Το θέμα είναι ότι όταν ακυρώνονταν οι παραστάσεις, ο κάθε Πολιτιστικός Σύλλογος έλεγε και κάτι διαφορετικό στην ανακοίνωσή του, δηλαδή στην Πετρούπολη έλεγε για τεχνικό πρόβλημα, στην Πάτρα έλεγε ότι ακυρώνεται η μία και η άλλη θα γίνει κανονικά… Οπουδήποτε έγινε κάτι τέτοιο, κανένας δεν έλεγε τον λόγο που ακυρωνόταν η παράσταση», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Και συνέχισε: «Τελικά ακυρώνεται γιατί η Μαρία Κίτσου έχει ένα πρόβλημα υγείας και οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί και τελικά επελέγη να μην αντιμετωπιστεί για να είναι η καλύτερα η υγεία της. Το θέμα είναι ότι και πάλι ακυρώθηκαν 8 παραστάσεις με ό,τι σημαίνει αυτό. Ας ελπίσουμε να είναι καλά η Μαρία Κίτσου. Δεν θυμάμαι άλλος πρωταγωνιστής να ακυρώνει τόσες πολλές παραστάσεις άλλη φορά για θέμα υγείας».

Η Ελεονώρα Μελέτη ευχήθηκε περαστικά και άφησε αιχμές για παλαιότερη δήλωση της Μαρίας Κίτσου που είχε μιλήσει για όρνια σε πάνελ εκπομπών. «Περαστικά της, τι να πούμε… Μπορούμε να πούμε και κάτι άλλο; Εγώ δεν λέω και κάτι άλλο, μην γίνω και όρνιο. Δεν θέλω. Εδώ η τηλεόραση χρειάζεται στις επικοινωνίες αυτές», ανέφερε η παρουσιάστρια.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!