Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι θα απαντήσει στον Στάθη Σχίζα σε περίπτωση που της κάνει πρόταση γάμου; (βίντεο)

Στο πλευρό του Στάθη Σχίζα στον Ημιτελικός του Survivor, στο Άλσος Βεΐκου, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου  η οποία μάλιστα έκλεψε τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Το μοντέλο, είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία εδώ και περίπου ενάμησι χρόνο και περίμενε πως και πως να τον δει και να πέσει στην αγκαλιά τους.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το πρωί της Τετάρτης συνδέθηκε μέσω skype στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» και μίλησε για τον σύντροφό της και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

«Δεν ξέρω… Χώρισα πολύ πρόσφατα και είναι πολύ σύντομο να γίνει όλο αυτό τώρα. Αν μου έκανε πρόταση γάμου ο Στάθης θα του έλεγα ότι θέλω τον χρόνο μου. Δεν γίνεται να πάω από γάμο σε γάμο. Από τη στιγμή που ήταν ο σύντροφός μου στο παιχνίδι, θα τον στήριζα από την αρχή έως το τέλος», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι ο Στάθης είναι από μόνος του ένα παιδί αξιόλογο, έχει αξιοπρέπεια, είναι τίμιος και πιστεύω ότι σίγουρα η βοήθειά μου τον μπούσταρε και τον έμαθε περισσότερος κόσμος, αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο. Είναι σπάνιος άνθρωπος, τον ξέρω δέκα χρόνια τώρα. Υπήρχε μια χημεία αλλά μετά γνώρισα τον Αριστομένη και παντρεύτηκα».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!