Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βαρβάρα Κίρκη για Θέμη Αδαμαντίδη: «Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω» (βίντεο)

Σε κλάματα ξέσπασε η Βαρβάρα Κίρκη που μίλησε για την σχέση της με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον ξυλοδαρμό της.

Η σύντροφος του του Θέμη Αδαμαντίδη είπε στην στην εκπομπή «Super Κατερίνα»:  «Με τον Θέμη ήμασταν μαζί ενάμιση χρόνο. Συνέχεια με χτύπαγε, από ζήλεια, είναι λογικό, όλος ο κόσμος το ξέρει. Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω, απλά είναι τα πράγματα. Βοήθεια μου ζητούσε συνέχεια, προσπάθησα, ήμουν συνέχεια δίπλα του. Αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι κακό. Αλήθεια τον αγάπησα. Το έβλεπαν όλοι. Τον αγαπάω».

Στη συνέχεια η Βαρβάρα Κίρκη έσπασε και έβαλε τα κλάματα. «Αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Είναι λάθος. Είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά, ζαλίζομαι συνέχεια, δεν μπορώ να κοιμηθώ γενικά. Έχω κουραστεί. Δεν γίνεται να τρως ξύλο μέρα παρά μέρα και γιατί; Για τις παράνοιες του. Με όλο τον κόσμο εγώ φλέρταρα. Ήταν λάθος μου που τα ανεχόμουν, αλλά τον αγάπησα. Όλοι μου έλεγαν να φύγω», είπε η Βαρβάρα Κίρκη.

Μάλιστα ανέφερε ότι δεν θέλει χρήματα από τον τραγουδιστή. «Δεν θέλω λεφτά από τον Θέμη. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε να φάμε, το ψυγείο ήταν άδειο. Ίσως τον αγάπησα περισσότερο απ’ ότι μ’ αγάπησε αυτός. Με ζήλευε παθολογικά, αλλά όλα έχουν ένα όριο», ανέφερε η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη. 




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!