Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γνωστός σκηνοθέτης «καρφώνει» την Φουρέιρα: «Είναι ασυγχώρητο που έκρυψε την καταγωγή της» (βίντεο)

Ο Ένκε Φεζολλάρι παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love It και την δημοσιογράφο, Κατερίνα Νινιού.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε και για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε, την αλβανική καταγωγή του, την ομερτά στο χώρο του θεάτρου, αλλά και την Ελένη Φουρέιρα.

«Υπήρχε μια ομερτά στο θέατρο, γνωρίζαμε πράγματα, αλλά υπήρχε μια εκκωφαντική σιωπή. Αν έλεγες πριν κάποια χρόνια ότι ο τάδε έκανε κάτι, σου έλεγαν “έλα τώρα, δεν μπορείς να τα βάλεις με αυτόν”. Ζούμε σε μια κοινωνία στην οποία όταν ο θείος αγγίξει το παιδί και το παιδί το πει στη μάνα του, η μάνα θα δείρει το παιδί.

Πράγματα που πιστεύαμε ότι δεν είναι κακοποιήσεις, είναι κακοποιήσεις. Εγώ ως παιδί χωρισμένων γονιών και με καταγωγή από την Αλβανία, έχω ζήσει στο πετσί μου τις κακοποιητικές συμπεριφορές. Δεν στάθηκε εμπόδιο η καταγωγή μου στην καριέρα μου. Ήμουν ο πρώτος Αλβανός που πέρασε στο Εθνικό. Φράσεις όπως “είσαι από την Αλβανία; Δεν σου φαίνεται” εξακολουθούν να υπάρχουν», είπε αρχικά ο Ένκε Φεζολλάρι.

Ο Ένκε Φεζολλάρι πρόσθεσε συνέχεια: «Καταλαβαίνω ότι η Ελένη Φουρέιρα αναγκάστηκε να κρύψει την καταγωγή της και μπορώ να την δικαιολογήσω. Εγώ δεν το έκρυψα ποτέ. Σαφώς όταν ήμουν 15 χρονών ντρεπόμουν για την καταγωγή μου, περάσαμε πολύ μαύρα χρόνια. Δεν ήθελα να έρθει η μαμά μου στο σχολείο, ντρεπόμουν».

«Μια φορά είχα πάει μια κοπέλα από την Αφρική στο σπίτι και ήρθε η διαχειρίστρια και είπε στη μαμά μου “δεν θα ξαναπατήσει η μαύρη εδώ”. Ήταν σκληρές εποχές. Σίγουρα από την πλευρά της Ελένης Φουρέιρα είναι λίγο ασυγχώρητο, αλλά από την άλλη ο δήμαρχος των Τιράνων δίνει το κλειδί στην Ελένη Φουρέιρα» κατέληξε ο Ένκε Φεζολλάρι.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!