Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκάρει η Κατερίνα Καινούργιου : Θυμάμαι να έχει κολλήσει το μόριό του στη τζαμαρία και να τρίβεται (βίντεο)

Μια ιστορία από την παιδική της ηλικία θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές της η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα με αφορμή την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που έκανε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τη δική της τραυματική εμπειρία θέλοντας να επιστήσει την προσοχή σε όλους δείχνοντας πως ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να βρεθεί κάποιος που θα επιτεθεί.

«Θέλω να πω μια ιστορία δική μου που την έχω ξαναπεί. Ήμουν 7-8 χρονών στην πυλωτή της πολυκατοικίας μας με ένα κοριτσάκι και κάναμε ποδήλατο και ξαφνικά έρχεται ένας κύριος, πολύ κομψά ντυμένος, και μας ρωτούσε επίμονα με τη φίλη μου αν μπορεί να πάει κάπου τουαλέτα. Εμείς δεν καταλάβαμε τότε αλλά άρχισε να μας κυνηγάει. Πάμε να μπούμε στην πυλωτή που είχε τζαμαρία και ο συγκεκριμένος γδύθηκε και θυμάμαι να έχει κολλήσει το μόριό του στη τζαμαρία και να τρίβεται.

Εμείς επειδή ήμασταν παιδάκια νομίζαμε ότι θέλει να μας κλέψει τα ποδήλατα αλλά το βλέπαμε αυτό και κλαίγαμε. Ανεβαίνοντας στους γονείς μας, προσπάθησαν να δουν τι έχει συμβεί, αν μας πείραξε. Η αστυνομία ήρθε και στο σπίτι μας και πολύ ευγενικά προσπάθησαν να μάθουν τι έγινε. Καιρό μετά τον έπιασαν γιατί πήγαινε και σε σχολεία, σε πάρκα…» είπε η παρουσιάστρια.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!