Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Τσούλης: Παντρεύτηκε και περιμένει το πρώτο του παιδί ο γνωστός σεφ (εικόνες – βίντεο)

Την εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκε πριν από λίγες ώρες ο Γιώργος Τσούλης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές του, όπου παρουσίαζε τις μαγειρικές του συνταγές.

Ο γνωστός chef το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Ιουνίου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με την σύντροφό του, Μαριαλένα και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τα social media.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ανήρτησε τόσο το ζευγάρι όσο και οι φίλοι του, οι δυο τους έλαμπαν από ευτυχία.

Στον γάμο παρευρέθηκε και ο καλός φίλος του ζευγαριού, Νικόλαος Ράπτης ο οποίος απαθανάτισε την στιγμή και δημοσίευσε φωτογραφίες στα social media.

 

Φωτογραφίες από τον γάμο δημοσίευσε και ο ίδιος ο Γιώργος Τσούλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μάλιστα στη λεζάντα του έγραψε: «Just Married».

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Τσούλης και η γοητευτική σύντροφός του είναι πολλά χρόνια μαζί ωστόσο προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σήμερα, ο γνωστός σεφ εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο λόγος που επίσπευσαν τον γάμο επιλέγοντας να κάνουν πολιτικό και όχι θρησκευτικό είναι η εγκυμοσύνη της αγαπημένης του.

«Ο γάμος έγινε στο Δημαρχείο στα Βριλήσσια. Ήμασταν μέσα στο πράσινο. Πήγαν όλα τέλεια, ήταν ωραίο και το μέρος και ο κόσμος πέρασε πολύ ωραία. Με τη γυναίκα μου είμαστε 8 χρόνια μαζί. Ήταν σχεδόν προγραμματισμένος ο γάμος μας» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Τσούλης με την Ελεονώρα Μελέτη να προσπαθεί να μάθει αν ο λόγος που ο γάμος ήταν πολιτικός είναι μια εγκυμοσύνη.

«Κάποια στιγμή θα κάνουμε και θρησκευτικό. Θα τον κάνουμε μαζί με τη βάπτιση. Μπορείτε να ευχηθείτε με το καλό. Έχουμε ακόμα καιρό γι’ αυτό ακόμα διστάζω να το λέω» ανέφερε στη συνέχεια ο Γιώργος Τσούλης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!