Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Έχω φτάσει σε σημείο να παίξω ξύλο με σκηνοθέτη, του χρειαζόταν (βίντεο)

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του Φατσέα, την ταινία που έκανε για το Netflix, αλλά και τον καβγά που είχε με έναν σκηνοθέτη.

«Ο Φατσέας ήταν ένας ρόλος που με χαρακτήρισε. Συμβαίνει πολλές φορές ένας ηθοποιός να ταυτιστεί με ένα ρόλο. Λόγω του Φατσέα έκλεισαν κάποιες πόρτες επαγγελματικά. Μετά τον Φατσέα υπήρχε η αντίληψη ότι έγινε εμπορικός ηθοποιός», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε στη συνέχεια: «Η πρόταση για την ταινία στο Netflix ήρθε από μια ατζέντισσα που γνώρισα στην Ιταλία και μου το πρότεινε. Στο εξωτερικό δουλεύουν με ατζέντες, όχι όπως στην Ελλαδίτσα μας. Όταν έκανα την ταινία στο Netflix ήμουν ανάμεσα στην Ελλάδα και σε έναν άλλο κόσμο, ήταν μια ευχάριστη αλλαγή».

Κλείνοντας, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε: «Είχα τη δυνατότητα να φύγω από συνεργασίες όταν κατάλαβα πως είναι προβληματικές. Ήταν συμπεριφορές που δεν μου πήγαιναν. Έχω φτάσει σε σημείο να παίξω ξύλο με σκηνοθέτη. Δεν το μετάνιωσα, του χρειαζόταν. Δεν το έκανα όμως, δεν πέρασα τα όρια, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο να τινάξεις μια δουλειά στον αέρα όταν δουλεύουν άλλα 20 άτομα».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!