Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αποκάλυψε το μεγαλύτερο ελάττωμα της

Πτυχές του εαυτού της και λεπτομέρειες από την επαγγελματική διαδρομή της αποκάλυψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου  στον Θέμη Γεωργαντα και την εκπομπή «After Dark».

Όταν ρωτήθηκε πιο είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα της η ηθοποιός απάντησε: «Τα παίρνω όλα πολύ βαριά, τα παίρνω τοις μετρητοίς. Είναι κάτι που το δουλεύω πολλά χρόνια, κάποιες φορές πιάνει η δουλειά που κάνω, κάποιες φορές όχι. Τις περισσότερες φορές προσποιούμαι ότι πιάνει γιατί κάποια πράγματα με τα οποία έχεις μεγαλώσει και είναι αυτονόητα για σένα, είναι πολύ δύσκολο να τα αφαιρέσεις. Θα ήθελα να μη θυμάμαι, να μη λογαριάζω λόγια που ακούω και ενδεχομένως με πειράζουν. Θα ήθελα λίγο να μη με νοιάζει. Να είμαι πιο ανέμελη».

Μάλιστα στην ερώτηση ποια συμβουλή που θα έδινε στον 18χρονο εαυτό της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέφερε: «Να κάνει περισσότερο παρέα με άλλους ηθοποιούς, ξεκάθαρα. Όσο και να ακούγεται περίεργο, να το εξηγήσω για να μην παρεξηγηθώ. Εγώ ήμουν πάντα ένα παιδί που δούλευα πολύ. Για να μπορώ να είμαι αποδοτική ήθελα να ξεκουράζομαι, δεν έβγαινα ποτέ μετά τις παραστάσεις, δεν έκανα κολλητή παρέα με τους συναδέλφους μου».

Και συνέχισε: «Ήμουν ένας άνθρωπος που είχα τη δική μου πραγματικότητα, δεν ήμουν μαζεμένη, είχα εστιάσει πολύ στη δουλειά μου και ήθελα να βλέπω και τους φίλους μου, αυτούς που είχα από πάντα. Θεωρώ ότι σε ένα νέο παιδί θα έλεγα να δώσει ευκαιρία να έρθει πιο κοντά με τους συναδέλφους του γιατί αυτό πάρα πολλές φορές σου φέρνει και ωραίες δουλειές».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!