Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονίζει η Σάρον Στόουν: «Έχασα εννέα παιδιά σε αποβολές» (εικόνες)

Σε μια αναπάντεχη αποκάλυψη προχώρησε η Σάρον Στόουν, σχολιάζοντας την αποκλειστική συνέντευξη της χορεύτριας Πέτα Μουργκατρόιντ στο περιοδικό People. H διεθνούς φήμης καλλιτέχνης από την Νέα Ζηλανδία μίλησε ανοιχτά στο αμερικάνικο περιοδικό για τις δυσκολίες της αποβολής που αντιμετώπισε, όσο ο σύζυγός της, Μακσίμ Τσμερκόφσκι, βρισκόταν στην εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας. Με αφορμή την αναφορά αυτή, η Στόουν σχολιάζοντας την σχετική ανάρτηση του μέσου στα social media, αποκαλύπτοντας πως είχε εννέα αποβολές ώσπου να υιοθετήσει τα τρία παιδιά της.

Όπως εξήγησε η χολιγουντιανή σταρ, το συναισθηματικό κόστος της εν λόγω απώλειας δεν λαμβάνεται υπόψη όπως θα έπρεπε, με τις περισσότερες γυναίκες να αναλαμβάνουν μόνες τους το βάρος της ψυχικής κατάπτωσης. «Εμείς, ως γυναίκες, δεν έχουμε ένα forum να συζητάμε το βάθος αυτής της απώλειας. Έχασα εννέα παιδιά σε αποβολές. Δεν είναι μικρό πράγμα, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά, ωστόσο αναγκαζόμαστε να νιώθουμε ότι πρέπει να το περάσουμε μόνες και σιωπηρά, με μια αίσθηση αποτυχίας, αντί να εισπράξουμε την τόσο απαραίτητη συμπόνοια, ενσυναίσθηση και θεραπεία, που πραγματικά χρειαζόμαστε» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός, τονίζοντας την ανάγκη για αλλαγή.

 

Σάρον Στόουν: «Έχασα εννέα παιδιά σε αποβολές»

Η 64χρονη ηθοποιός υποστήριξε πως η υγεία των γυναικών συχνά υποβαθμίζεται μπροστά στις στερεοτυπικές αντιλήψεις της κοινωνίας, επισημαίνοντας στην συνέχεια πως «η υγεία και η ευεξία μιας γυναίκας γίνονται μέρος της ανδρικής ιδεολογίας με αποτέλεσμα πολλές φορές να αγνοείται». Δεν είναι πρώτη φορά που η Σάρον Στόουν αναφέρεται στις δυσκολίες της μητρότητας αλλά και στις πεποιθήσεις που αρκετοί έχουν απέναντι σε αυτή. Η ηθοποιός έπειτα από πολλές προσπάθειες γονιμοποίησης, υιοθέτησε τελικά τους τρεις γιούς της, τον Ρόαν Τζόσεφ Μπρόνστεϊν, τον Κουίν Κέλι Στόουν και τον Λερντ Φον Στόουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!