Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Light για τη συμπλοκή με τον Snik: Επέλεξαν να μας βάλουν όσο πιο κοντά γίνεται ελπίζοντας σε ένα ελαφρύ καυγαδάκι

Ο Light και ο Snik πιάστηκαν στα χέρια στα χθεσινοβραδινά MAD VMA 2022 προκαλώντας αναστάτωση σε κοινό και διοργανωτές.

Και οι δύο trappers ζήτησαν συγγνώμη πάνω στη σκηνή των βραβείων ενώ μετά το πέρας τους, ο Light έκανε νέες δηλώσεις για το συμβάν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Πιο συγκεκριμένα, αφότου ζήτησε ξανά συγγνώμη μέσα από μερικά βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, Ο Light δημοσίευσε ένα κείμενο στο οποίο εξηγεί τη δική του μεριά της ιστορίας.

«Μία φορά και μόνο μία για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους και να ξέρετε τι έγινε. Ο καβγάς δεν ξεκίνησε από εμένα, εγώ καθόμουν στην καρέκλα μου με την κοπέλα μου δίπλα όταν μου την έπεσαν. Αυτό είναι το πρώτο βίντεο που φαίνεται να με χτυπάνε κάτι “βουνά” και είναι αυτό που προηγήθηκε.

Μετά μας χώρισαν, πήγα στο backstage για λίγο – επέστρεψα πάνω στα καθίσματα και έκανα ό,τι έκανα. Αυτό είναι το δεύτερο βίντεο. Δεν κατηγορώ κανέναν από τους εμπλεκόμενους για ό,τι έγινε.

Ήταν γνωστό πως υπάρχει κόντρα ανάμεσά μας και είχα ενημερώσει πολλές φορές τη διοργάνωση πως άμα μας φέρει σε επαφή στον ίδιο χώρο θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Οι άνθρωποι του @mad_tv επέλεξαν να μας βάλουν όσο πιο κοντά τον ένα στον άλλο γινόταν. Ελπίζοντας πως θα υπήρχε κάποιο ελαφρύ καυγαδάκι που θα ανέβαζε τα νούμερα και θα βοηθούσε σε αυτόν τον πόλεμο των mainstream media απέναντι στο κύμα της μουσικής μας» αναφέρει στην ανάρτησή του.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!