Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

MAD VMA 2022: Η παρέμβαση του Αργυρού μετά τον άγριο καβγά Light – Snik – Η συγγνώμη των τράπερ και το γιουχάρισμα

Τρία χρόνια μετά τον καβγά που είχε ο Snik και ο Light στα μουσικά βραβεία MAD VMA το 2019 η ιστορία φαίνεται πως επαναλαμβάνεται.

Απόψε, κατά τη διάρκεια της απονομής των μουσικών και ενώ στη σκηνή βρισκόταν η Τάμτα, δόθηκε εντολή από άνθρωπο της παραγωγής να σταματήσει το act της καθώς υπήρξε μια μεγάλη ένταση ανάμεσα στους τράπερς Light και Snik.

Στη συνέχεια και ενώ όλα έδειχναν πως το κλίμα είχε ηρεμήσει και στη σκηνή είχε ανέβει η Ελένα Παπαρίζου για να παραλάβει το βραβείο της από την Ιωάννα Παλιοσπύρου, τα πνεύματα ανάμεσα στους τράπερς οξύνθηκαν ξανά προκαλώντας μια απίστευτη αναστάτωση στον χώρο των μουσικών βραβείων

H εκδήλωση διακόπηκε ξανά με τους ανθρώπους της παραγωγής να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός  φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε στη σκηνή και απευθύνθηκε σε όσους προκάλεσαν αυτή την ένταση λέγοντας: «Παιδιά, μισό λεπτό. Μας υπόσχεστε σας παρακαλούμε πολύ ότι θα παίξουμε όλοι ήσυχα; Είναι μέρα γιορτής. Σας παρακαλούμε πάρα πολύ. Παιδιά, είναι μέρα γιορτής και ήρθαμε όλοι εδώ για να χαρούμε».

Λίγη ώρα μετά τον άγριο καβγά που είχε στα μουσικά βραβεία MAD με τον Snik ο γνωστός τράπερ Light κατά τον οποίο είδαμε να μπλέκονται αρκετά άτομα και να πέφτει ξύλο, o Light ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει ένα ντουέτο με τον Χρήστο Μάστορα.

Αφού οι δυο καλλιτέχνες ερμήνευσαν το τραγούδι τους με τον κόσμο να αποδοκιμάζει έντονα τον τράπερ, εκείνος πήρε ζήτησε να χαμηλώσει η μουσική και μίλησε στο κοινό ζητώντας συγγνώμη για αυτό που προηγήθηκε.

Λίγη ώρα μετά τον άγριο καβγά που είχε στα μουσικά βραβεία MAD με τον Snik ο γνωστός τράπερ Light κατά τον οποίο είδαμε να μπλέκονται αρκετά άτομα και να πέφτει ξύλο, o Light ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει ένα ντουέτο με τον Χρήστο Μάστορα.

Αφού οι δυο καλλιτέχνες ερμήνευσαν το τραγούδι τους με τον κόσμο να αποδοκιμάζει έντονα τον τράπερ, εκείνος πήρε ζήτησε να χαμηλώσει η μουσική και μίλησε στο κοινό ζητώντας συγγνώμη για αυτό που προηγήθηκε,

«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα εδώ. Απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου κάνουν επίθεση να αμύνομαι. Χίλια συγγνώμη σε όποιον το είδε, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι ούτε θέλουμε να χαλάσουμε αυτή τη διοργάνωση. Μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη και καλή βραδιά» είπε ο Light

«Λοιπόν, αρχικά συγγνώμη για τη φασαρία που έγινε. Είμαστε κατά της βίας οκ; Όταν είναι θέμα ζωής πρέπει κι εμείς να αμυνθούμε όπως είπε το φιλαράκι μας πριν» είπε ο Snik ζητώντας συγγνώμη με τη σειρά του και προχώρησε στο act του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!