Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η τόπλες φωτογραφία της hot Κιάρα Φεράνι που «έριξε» το Instagram

Εγκωμιαστικά σχόλια απέσπασε με μία τόπλες φωτογραφία της στο Instagram η Ιταλίδα influencer Κιάρα Φεράνι. Μια από τις πρώτες διδάξασες της τέχνης της επίδρασης στα κοινωνικά δίκτυα και από τις μεγαλύτερες πλέον influencers αποθεώθηκε, χαρίζοντας στα 27 εκατομμύρια των ακολούθων της μία από τις σπάνιες γυμνές φωτογραφίες της και το έκανε με συγκεκριμένο σκοπό.

Στη φωτογραφία που ανάρτησε ποζάρει φορώντας μόνο το κάτω μέρος από το πράσινο κοφτό μπικίνι της αφήνοντας το στήθος της γυμνό, καλύπτοντας τις θηλές με δύο emoji σε σχήμα κερασιού. «Το σώμα μου, η επιλογή μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα ξεκάθαρο η Ιταλίδα Φεράνι πως το σώμα είναι δικό της και ότι μόνο αυτή μπορεί να αποφασίσει πόσο καλύτερα είναι να το (απο)καλύψει. Ένας πραγματικός ύμνος στην ελευθερία που υποστηρίζουν ένθερμα και οι αδελφές της Φραντσέσκα και Βαλεντίνα Φεράνι μέσω του κινήματος be yourself. Από το επόμενο λεπτό τα likes άρχισαν να πέφτουν «βροχή», ακολουθούμενα από σχόλια αποθέωσης.

Μία από τις διάσημες γυναίκες που σχολίασαν ήταν η Χάιντι Κλουμ γράφοντάς της «πόσο όμορφο είναι αυτό το σώμα». Το ίδιο έκανε και η Πάρις Χίλτον αφήνοντας στα σχόλια ένα emoji, για να της εκφράσει το θαυμασμό της, όπως και ο σύζυγός της Φέντεζ, ο οποίος αστειεύτηκε γράφοντας: «Δυο κιλά κεράσια για μένα, ευχαριστώ». Τη φωτογραφία τράβηξε μεταξύ άλλων ενσταντανέ με το πράσινο μπικίνι της και τον «ιβίσκο στο αυτί» στο Marabella Club Hotel, όπου μένει αυτές τις μέρες μετά την παρουσία της στο fashion show του Dior. Η τολμηρή φωτογραφία της ανήκει στις σπάνιες πόζες που αναρτά με «περιβολή Εύας».

Έχουν προηγηθεί μία τολμηρή φωτογραφία με τα εσώρουχα για την Intimissimi αλλά και η selfie που τράβηξε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, όπου η 35χρονη πόζαρε γυμνή με την κοιλιά της σε πλήρη θέα και το στήθος της καλυμμένο με το μπράτσο της. Μια όμορφη και φυσική λήψη που ωστόσο δεν άρεσε σε όλους τους ακολούθους της. Παρόλα αυτά, ο σύζυγός της Φέντεζ σε δική του ανάρτηση έσπευσε να υποστηρίξει πως «μια γυναίκα είναι ελεύθερη να δείξει τον εαυτό της όπως της ταιριάζει και νομίζω ότι αυτό πρέπει να είναι ο κανόνας για κάθε άνθρωπο και όχι η εξαίρεση».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 21/6

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!