Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«GNTM»: Δεν μπορείς να πιστέψεις πώς είναι εντελώς άβαφη η Σοφία Χατζηπαντελή (εικόνες)

Πολιτιστικό… σοκ με το νέο μέλος του «GNTM». ΗΣοφία Χατζηπαντελή, όπως φαίνεται, ήρθε για να ταράξει τα λιμνάζοντα  νερά της εγχώρια σόουμπιζ. Για αρχή, με τις εμφανίσεις της.

Μια ματιά στα social του διεθνούς φήμης μοντέλου (αγαπημένης του Ζαν Πολ Γκοτιέ παρεμπιπτόντως- πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το καινούργιο του άρωμα) στα social θα σας πείσει ότι πρόκειται για την επιτομή του «diversity», της διαφορετικότητας, που θα έλεγε και η Βίκυ Καγιά.

Η Σοφία άβαφη κυριολεκτικά είναι το κάτι άλλο!

 

Όμως, στη φωτογραφία που «ανέβασε» στο Instagram πριν από λίγη ώρα η «Miss Unibrow», ιδρύτρια του κινήματος του μονόφρυδου, το τερμάτισε. Εντελώς άβαφη, με έναν χείμαρρο από φακίδες σε όλο της το πρόσωπο και τα ιδιαίτερα φρύδια της σε πρώτο πλάνο, ήταν το κάτι άλλο!

 

Η Χατζηπαντελή είναι από τα αγαπημένα μοντέλα του Ζαν Πολ Γκοτιέ. Η γιαγιά της μάλιστα την παρότρυνε, όταν ήταν μικρούλα, να μην βγάλει το ενιαίο φρύδι της!

 

Ρεζουμέ: Εάν θηλυκά με κλασική ομορφιά, όπως η μοναδική που έχει κατακτήσει τον τίτλο του over-the-top-model Σίντι Κρόφορντ πλέον θεωρούνται «παλιακές», γιατί αυτό εξάγεται τελικά, αγωνιούμε για το τι άλλο θα δούμε από τη «μαμά» μόδα. Όπως και να ‘χει, εφεξής και καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους της επόμενης σεζόν, οπότε η Σοφία θα κάθεται ασφαλής στη θέση της νεότευκτης κριτή του «GNTM», θα συζητηθεί.

 

H διαφορά της περιποιημένης Σοφίας με την πραγματική της εικόνα είναι εμφανής. Περί ορέξεως βέβαια…
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!