Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο πισινός της Κιμ Καρντάσιαν κατέστρεψε το θρυλικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε

Την έκαναν πάλι τη ζημιά τους οι… καμπύλες της Κιμ Καρντάσιαν και δεν είναι συναισθηματικής φύσεως, αλλά πραγματική, αφού κατηγορείται ότι «κατέστρεψε» το εμβληματικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε όταν το φόρεσε στο χορό του ΜΕΤ Gala! Η Κιμ Καρντάσιαν θέλει να εντυπωσιάζει και κάνει τα πάντα με όποιο κόστος, όπως αποδείχθηκε, αφού η φετινή εμφάνισή της στο ετήσιο γεγονός συζητήθηκε όσο ελάχιστες στην ιστορία του θεσμού και των εμφανίσεων σε κόκκινο χαλί, για δύο λόγους: ο πρώτος ήταν πως δανείστηκε και φόρεσε το θρυλικό φόρεμα που έραψε ο Ζαν Λουί για να τραγουδήσει η γυναίκα-μύθος Μέριλιν Μονρόε το «Happy birthday, mr. President» στα γενέθλια του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι το 1962, αλλά και γιατί χρειάστηκε να χάσει 7 ολόκληρα κιλά σε χρόνο-ρεκόρ για να χωρέσει σ’ αυτό, γεγονός που απέσπασε αρνητική κριτική για τα πρότυπα που περνάει η τηλεστάρ με αυτές τις δηλώσεις της. Υπάρχει όμως ένα σημείο στο σώμα της, που δεν «έχασε» όσο χρειαζόταν: ο πισινός της. Εκεί που έγινε και η ζημιά στο φόρεμα.

Παρότι η reality star και επιχειρηματίας εμφανίστηκε με το αυθεντικό φόρεμα για λίγα μόνο λεπτά στο κόκκινο χαλί του Met Gala και άλλαξε αμέσως μετά με μια ρεπλίκα, κάποιοι υποστηρίζουν πως ήταν αρκετός χρόνος για να καταστραφεί. Ο λογαριασμός της Marilyn Monroe Collection στις 12 Ιουνίου μοιράστηκε φωτογραφίες από το Ripley’s Believe It or Not! όπου εκτίθεται το φόρεμα, οι οποίες δείχνουν να έχει ξηλωθεί κοντά στο σημείο που κουμπώνει, ενώ λείπουν και κρύσταλλοι από αυτό, ζημιές που έγιναν αφού το φόρεσε η Κιμ.

Οι φωτογραφίες έγιναν viral, συγκέντρωσαν αρνητικά σχόλια, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί η γνησιότητά τους. Επίσης, δεν υπάρχουν δηλώσεις από κάποια από τις δύο πλευρές μετά τη δημοσιοποίησή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φόρεμα διατηρείται σε συγκεκριμένη θερμοκρασία στην έκθεση, ενώ αυτή ήταν η πρώτη φορά που κάποιος άλλος μετά τη Μονρόε το 1962 φόρεσε τη συγκεκριμένη δημιουργία. Το Ripley’s, τον Μάιο, είχε επιβεβαιώσει πως η ασφάλεια του κειμηλίου ήταν προτεραιότητα, ενώ η Κιμ Καρντάσιαν δεν έμεινε καθόλου μόνη της, μιας και υπήρχε πάντα επίβλεψη.

Η ίδια η Καρντάσιαν, μιλώντας στη «Vogue», είχε υπογραμμίσει πως ποτέ δεν θα ρίσκαρε οτιδήποτε θα προκαλούσε φθορά στο ρούχο. Γι’ αυτό, κι επειδή δεν έκλεινε το φερμουάρ, το φόρεσε ανοιχτό, με μια γούνα να καλύπτει το άνοιγμα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 16/6

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!