Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η σόουμπιζ ψηφίζει Κύθνο – Πέρασαν ένα μαγικό τρίημερο (εικόνες)

 

 

Στο αιγαιοπελαγίτικο νησί των Δυτικών Κυκλάδων, τη Κύθνο,  που με τις θερμές πηγές της, τα πανέμορφα τοπία , τα γραφικά σοκάκια και τις υπέροχες παραλίες , προσφέρει μία αξέχαστη και απολαυστική  απόδραση, βρέθηκαν πολλά γνωστά πρόσωπα  το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Το πανέμορφο νησί επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα τρία τους παιδάκια αλλά και ο Αντώνης Σρόιτερ με την Ιωάννα Μπούκη. Μάλιστα οι δυο κυρίες είχαν και συνάντηση στο όμορφο νησί.

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μια από τα βόλτες τους επισκέφτηκε το «Στέκι του Ντέτζη» και έφαγε παραδοσιακά από τα χεράκια της Μοσχούλας. Μάλιστα η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε μαζί της και έκανε λόγο για «υπέροχη φιλοξενία».

 

Ο Ηλίας Καμπακάκης έκανε live εμφάνιση στο  Baiocco στην παραλία της Απόκρουσης, δίπλα στο κύμα, ξεσηκώνοντας τους κατοίκους του νησιού, αλλά και τους επισκέπτες του τριημέρου που φρόντισαν να κλείσουν έγκαιρα θέση… Ο ιδιοκτήτης του Baiocco Γιάννης Λεβαντής είναι αποφασισμένος να φέρει κι άλλους διάσημους καλλιτέχνες στην Κύθνο, ανεβάζοντας έτσι πολλά «επίπεδα» τη νυχτερινή ζωή του νησιού.


Στο νησί βρέθηκε και ο Δημήτρης Μάρκος για ένα ταξίδι αστραπή και δέχτηκε μεγάλη «αγκαλιά» από τους φίλους του εκεί αλλά και ευχές για το νέο του εγχείρημα που δεν είναι άλλο από το κανάλι Kythnos.tv  που  σημειώνει ήδη μεγάλη επιτυχία.  Ο Δημήτρης Μάρκος με την οικογένειά του βίωσαν μια  μοναδική εμπειρία αφού έκαναν βόλτα στις παραλίες της Κύθνου με αλιευτικό σκάφος,  με το Χρήστο, τη Λία και το Kythnos Fishing Tourism!

 

Μια εκπαιδευτική κρουαζιέρα επί της ουσίας, στη διάρκεια της οποίας θα κάνετε μπάνιο ακόμη και στις πιο «παρθένες» παραλίες της Κύθνου, θα μάθετε την τέχνη του ψαρέματος και στο τέλος θα μαγειρέψετε και θα φάτε τα ψάρια που οι ίδιοι πιάσατε

 

O  Δημήτρης Μάρκος με τον  ιδιοκτήτη του Baiocco Γιάννης Λεβαντής

 

Για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, το νησί επισκέφτηκε και ο Γιώργος Θεοφάνους! Ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης φωτογραφήθηκε σε σκάφος της Delta Boats Rental των αδερφών Δεϊμέζη, με το οποίο έκανε βόλτα σε μερικές από τις καλύτερες παραλίες του νησιού!

 

Η Μαντώ Γαστεράτου  λατρεύει την Κύθνο όσο δεν φαντάζεστε! Φτάνει να διαβάσετε τα λόγια της για το νησί, αλλά και την επιθυμία-όνειρο που έχει να περάσει τα γεράματά της στα Θερμιά…Η νεαρή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μπορεί να κατάγεται από τα Επτάνησα, διάλεξε όμως τις Κυκλάδες για το τριήμερο. Και κάπως έτσι βρέθηκε στην όμορφη Κύθνο. Έναν προορισμό κοντά στην Αθήνα που έχει πανέμορφες παραλίες και καλό φαγητό όπως αποκάλυψε η ίδια

 

 

Τέλος την μαγευτική Κύθνος επέλεξε για ακόμα μια φόρα η δημοσιογράφος του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ  και ραδιοφωνική παραγωγός  Σπυριδούλα Τριάντου που έμεινε στο  υπέροχο Kythnos Bay στα Λουτρά και έκανε τα βουτιές  της στον Άγιο Σώστη, στην Απόκρουση sτο beach bar restaurant BAIOCCΟ  και στην Κολώνα.

 

beach bar restaurant BAIOCCΟ

Εκεί μάλιστα γεύθηκε και καταπληκτική γαριδομακαρονάδα  βλέποντας την μοναδική θέα της Κολώνας!

 

Δείτε περισσότερα γα το όμορφο νησί στο Kythnos.tv 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!