Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκαρισμένος ο άσος της μπάλας Μάικλ Όουεν με τη συμμετοχή της κόρης του στο «Love Island»

Εγκεφαλικό κόντεψε να πάθει ο θρύλος του ποδοσφαίρου Μάικλ Όουεν όταν είδε τη 19χρονη κόρη του Τζέμα να… χαριεντίζεται ημίγυμνη στο αμφιλεγόμενο βρετανικό τηλεπαιχνίδι ζευγαρώματος «Love Island», γιατί «κανένας πατέρας δεν θέλει να βλέπει το κοριτσάκι του έτσι»! Καλύτερα να είχε να αντιμετωπίσει μόνος του τους «κόκκινους διαβόλους», παρά αυτό που του ξημέρωσε του πάλαι ποτέ αστέρα του βρετανικού ποδοσφαίρου.

Όταν ο άσος της μπάλας επέστρεψε από ταξίδι και είδε την πρεμιέρα του reality όπου συμμετείχε η κόρη του, χρειάστηκε υπογλώσσια! «Εκεί στην οθόνη ήταν το κοριτσάκι μου, το καμάρι μου, η χαρά μου, να χοροπηδάει φορώντας μπικίνι και αργότερα να αγκαλιάζεται στο κρεβάτι με έναν άνδρα οκτώ χρόνια μεγαλύτερό της! Έναν Ιταλό επιβήτορα που λεγόταν Νταβίντ. Δεν είναι αυτό που θέλει να βλέπει ένας πατέρας», είπε ο Όουεν στην «Daily Mail», στεναχωρημένος με την απόφαση της κόρης του και πολύ μπερδεμένος με τους κανόνες του reality, που προβλέπει ότι οι συμμετέχοντες μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι. Ρωτώντας την επίσης συγχυσμένη σύζυγό του Λουίζ «πρέπει στ’ αλήθεια να κοιμούνται μαζί;», του είπε «ναι»! «Δεν το περίμενα αυτό. Ευτυχώς, δεν υπήρξε σωματική επαφή. Η Τζέμα είχε την πλάτη της στον τύπο. Υπήρχε χώρος ανάμεσά τους. Κανένας πατέρας δεν θέλει να δει σωματική επαφή… Εγώ σίγουρα όχι. Αν υπάρξει σωματική επαφή, νομίζω ότι θα σπάσω την οθόνη».

Φοβάται, όμως, ότι όσο «περισσότερο καιρό θα είναι μέσα τόσο πιο χαλαρή θα είναι σε τέτοιου είδους πράγματα». Συγχυσμένη είναι και η σύζυγός του, Λουίζ, γιατί από τότε που η Τζέμα μπήκε στη διάσημη βίλα του «Love Island» έγινε θύμα άγριου μπούλινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει αποδειχθεί η «φίρμα» του σόου με πολλά αρνητικά σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση, την προσωπικότητά της, ότι είναι «πολύ χοντρή, πολύ αδύνατη, πολύ μελαχρινή, πολύ σνομπ». «Είναι πολύ δύσκολο, γιατί έχω άλλα τρία παιδιά να διαβάζουν όλα αυτά για την αδελφή τους», είπε ο Όουεν, ο οποίος βέβαια έχει συνηθίσει στις κριτικές… Αλλά «είναι διαφορετικό όταν πρόκειται για την κόρη σου… Είναι ακόμα πιο δύσκολο» διευκρινίζει. Μάλιστα, σε προπονητή που έγραψε σε tweet του πως «ανυπομονώ να δω την Τζέμα να συντρίβεται», ο Όουεν απάντησε πως δεν περίμενε κάτι τέτοιο από έναν άνθρωπο της δικής του θέσης και θα έπρεπε να ντρέπεται!

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 14/6

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!