Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νόνη, Άντζελα, Ρέα: Αποκαλύπτουν στο ontime24 τα συστατικά της μακρόχρονης φιλίας τους (εικόνες) 

Ντονατέλα Αδάμου
Επισφράγισαν τη μακρόχρονη φιλία τους με μια ultra glam φωτογράφιση και τώρα μιλάνε στο ontime24 για τα συστατικά της αληθινής φιλίας, της φιλίας που τις ενώνει για περισσότερα από 20 χρόνια. Κάτι, αφενός υπέροχο, αφετέρου σπάνιο, ιδίως στον λαμπερό και τόσο ανταγωνιστικό χώρο του μόντελινγκ απ’ όπου τις γνωρίζουμε. Στο διά ταύτα, αφού η Νόνη Δούνια, η Άντζελα Ευριπίδη και η Ρέα Τουτουνζή, τα χρυσά κορίτσια της “μαμάς” μόδας -η Νόνη βεβαίως και της πολιτικής, μετά την εκλογή της ως βουλευτής Πειραιώς- φωτογραφήθηκαν από τη Χριστίνα Βαρδαλή σαν σύγχρονες Αθηναίες θεές με ραφινάτες δημιουργίες του επίσης επί μακρόν φίλου τους, διεθνούς φήμης σχεδιαστή Βασίλειου Κωστέτσου, από τη τελευταία του συλλογή που παρουσίασε στη στοά Άττάλου “L’ Olympien”, μας αποκαλύπτουν αυτά που τις ενώνουν… One by one… 

Νόνη Δούνια

“Είμαστε φίλες 20 χρόνια… και! Η φιλία μας ξεκίνησε μέσα από την επαφή μας στη δουλειά και αναγνωρίζοντας όλα τα κοινά μας στοιχεία. Ουσιαστικά, δεν θεωρώ ότι έχουμε περάσει καμία δοκιμασία, μιας και από την αρχή σεβόμασταν τον ξεχωριστό χαρακτήρα η μία της άλλης. Είμαστε μαζί στα όμορφα και εύκολα, αλλά είμαστε μαζί και στα δύσκολα. Τα συστατικά της φιλίας είναι για όλους ίδια. Δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο το αν βρίσκεστε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, ο οποίος μπορεί να είναι και ανταγωνιστικός. Αυτά που μετράνε είναι η αγάπη, η αποδοχή, ο σεβασμός, η ειλικρίνεια!”

Άντζελα Ευριπίδη

“Είναι τόσα πολλά τα χρόνια που είμαστε φίλες, που δεν θυμάμαι το κομβικό σημείο της έναρξης της φιλίας μας. Ωστόσο, θεωρώ πως ήταν οι πολλές ώρες εργασίας, τα πολλά ευτράπελα, αλλά και η κοινή μας “λογική” που μας κράτησε μέχρι  σήμερα. Βέβαια, ήρθαν δοκιμασίες στη ζωή της καθεμιάς, αλλά δεν αφήσαμε ποτέ να επηρεάσουν την μεταξύ μας σχέση. Είχαμε πάντα πολύ καλή επικοινωνία. Είμαστε γύρω στα 28 χρόνια φίλες και θεωρώ πως ο δεσμός κρατάει γιατί είμαστε ο εαυτός μας η μία απέναντι στην άλλη. Ειλικρινείς, με μια λέξη. Γνωρίζουμε η μία τα καλά και τα στραβά της άλλης εξ αρχής. Το βασικό συστατικό και της αληθινής φιλίας είναι να λες την αλήθεια – τη δική σου και της οποιασδήποτε κατάστασης αντιμετωπίζεις. Φυσικά, να είσαι πάντα δίπλα σε αυτούς που σε χρειάζονται, ακόμα και χωρίς τη φυσική σου παρουσία.”

Ρέα Τουτουνζή

“Γνωριστήκαμε 25 χρόνια πριν ως μοντέλα εν ώρα εργασίας και κάστινγκ κι έκτοτε είμαστε αχώριστες.  Η φιλία μας έχει περάσει από όλες τις πιθανές δοκιμασίες και όπως βλέπετε, αντέχουμε στο χρόνο, μέρα με τη μέρα γίνεται ολοένα και πιο δυνατή, ακλόνητη. Για μένα, τα βασικά συστατικά προκειμένου οι σχέσεις να διαρκούν -είτε φιλικές, είτε όχι-, είναι να υπάρχει ειλικρίνεια, αλληλοεκτίμηση, αλληλοσεβασμός, αποδοχή του άλλου όπως είναι, με τα καλά του και τα κακά του και φυσικά αμοιβαία εμπιστοσύνη. Δεν είναι εύκολο, παρόλα αυτά εφικτό και εμείς οι τρεις αποτελούμε το καλύτερο παράδειγμα.”

 

Oι τρεις κούκλες με τον Βασίλειο Κωστέτσο
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!