Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αποκλειστικό: Στη Θεσσαλονίκη ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Jamie Foxx για τυροπιτάκια (εικόνα)

Ένας ακόμα διάσημος έφτασε στην Ελλάδα για να περάσει ένα μέρος των διακοπών του αλλά και για τα γυρίσματα που έχουν  ξεκινήσει.

 

Τις τελευταίες μέρες η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί ακόμη μία μεγάλη παραγωγή του Χόλιγουντ και συγκεκριμένα τους Robert De Niro, Scott Eastwood και Jamie Foxx. Οι τρεις τους πρόκειται να παίξουν στη νέα υπερπαραγωγή ταινία δράσης, «Tin Soldier»  που αναμένεται να φτάσει μελλοντικά στους κινηματογράφους.

 

 

Ο Jamie Foxx   είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους αφροαμερικανούς ηθοποιούς των τελευταίων δεκαετιών στο Hollywood και ένας από τους ελάχιστους που έχουν τιμηθεί με Όσκαρ A’ Aνδρικού το 2004 για την βιογραφική ταινία Ray, όπου ερμήνευσε τον θρύλο της soul και των blues Ray Charles, βρίσκεται  στη Θεσσαλονίκη.

 

 

 

 

 Το ontime24.gr  τσάκωσε τον διάσημο ηθοποιό στον «Κούκο» που έμαθε στους Θεσσαλονικείς να τρώνε τυροπιτάκι!  Χαλαρός, με πολύ ευχάριστη διάθεση ο Jamie Fox γεύτηκε τα υπέροχα τυροπιτάκια τα οποία τον ξετρέλαναν! Μάλιστα έδωσε συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό και πήρε και κάποια μαζί του!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!