Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Δαλάκα έφυγε (πάλι) από το σπίτι του Φιντιρίκου

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία της Κατερίνας Δαλάκα από τη βάφτιση του γιου του Αλέξανδρου Κοψιάλη, αφού νονός ήταν ο σύντροφός της, Δημήτρης Φιντιρίκος. Μάλιστα η ίδια ήταν καλεσμένη ξεχωριστά, καθώς κάνει στενή παρέα με τη μητέρα του νεοφώτιστου, Σοφία Φυρού. Το προηγούμενο βράδυ, η πρώην νικήτρια του «Survivor» διασκέδαζε χωρίς τον αγαπημένο της στο YTON, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

«Αυτή τη στιγμή η Κατερίνα έχει φύγει από το σπίτι του Δημήτρη», λέει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού. «Επειδή όμως έχουν χωρίσει άλλες δυο φορές στο παρελθόν, κρατάνε και οι δυο τους χαμηλούς τόνους», πρόσθεσε. Η κρίση στη σχέση τους πάντως φαίνεται πως μετράει ήδη κάποιες εβδομάδες καθώς εκείνη δεν ταξίδεψε μαζί του στο Μαϊάμι τον Μάιο, αν και προγραμμάτιζαν να πάνε μαζί.

Ωστόσο, ο χρόνος θα δείξει αν οι δυο τους θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα νέα προβλήματα που έχουν προκύψει ανάμεσά τους. «Σίγουρα υπάρχει αγάπη και από τις δύο πλευρές», συμπληρώνει η ίδια πηγή, «απλώς καμία φορά αυτό δεν είναι αρκετό».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 8/6

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!