Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιορτή υιοθεσίας και fashion catwalk, με τη συνοδεία σκύλων (εικόνες)

Ντονατέλα Αδάμου

To Σαββατιάτικο ραντεβού στο Ζάππειο αυτή τη φορά δόθηκε για φιλοζωικό λόγο.  Στις 4/6 η Προέδρος Κυβέλη Λάσκαρι και το Δ.Σ του Φιλοζωικού & Πολιτιστικού Σωματείου «Α.Γ.Α.Π.Η», υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με τη συνεργασία της Αστικής Πανίδας, Γιορτή Υιοθεσίας Σκύλων στο Ζάππειο (Γιακαράντες), οργάνωσαν επίδειξη μόδας, με την υποστήριξη γνωστών καλλιτεχνών και σχεδιαστών μόδας.

Αννίτα Ναθαναήλ, Κώστας Σόμμερ, οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης του “Α.Γ.Α.Π.Η.”

 

Ναταλία Δραγούμη

 

Mε σκοπό τα αδεσποτάκια του Σωματείου να υιοθετηθούν, ανάμεσα στους celebrities περπάτησαν η Ελένη Φιλίνη, η Ναταλία Δραγούμη, η Βανέσα Αδαμοπούλου, ο Ερρίκος Πετιλόν, ο Σπύρος Πώρος, ο Κωνσταντίνος Φραντζής, ο Γιώργος Καβακάκης, η ντιζάινερ Κατερίνα Αλεξανδράκη, που έκανε πασαρέλα με την κορούλα της, την 8χρονη Μιράντα, όπως και η Κατερίνα Τσάβαλου, η τραγουδίστρια Χριστίνα Θεωνά ντυμένη με φόρεμα του Βασίλη Ζούλια -πέρα από το ότι περπάτησε για τα αδεσποτάκια, δώρισε υποδήματα από το brand της, Dona Luxuries, ειδικά για το σόου-,  ο «Mr. Celebrity Skin» Δημήτρης Στρέπκος με την μακιγιέζ Έλενα Ψωμά και φυσικά ο πρέσβυς του Σωματείου Περικλής Κονδυλάτος.

Οι celebrities που συμμετείχαν στο catwalk  ήταν οι : Ναταλία Δραγούμη, Ερρίκος
Πετιλόν, Σπύρος Πώρος, Έλενα Ψωμά, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Αννίτα Ναθαναήλ,
Δημήτρης Στρέπκος, Γιώργος Καβακάκης, Περικλής Κονδυλάτος, Κατερίνα
Αλεξανδράκη, Ελένη Φιλίνη, Τόνια Κούμπα, Κωνσταντίνος Φραντζής, Βανέσα
Αδαμοπούλου, Χριστίνα Θεωνά, Ειρήνη Γεράσοβιτς, Κατερίνα Τσάβαλου, Αθηνά
Τρανούλη,  Έλσα Τόλη. Με αυτό τον τρόπο θέλησαν κυρίως να  ευαισθητοποιήσουν
αλλά και να μεταδώσουν την αγάπη τους για τα ζώα.

 

Ελένη Φιλίνη

 

 

Η κούκλα Έλσα Τόλη, με δημιουργία του Δημήτρη Στρέπκου

 

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή, δε, ήταν η Έλσα Τόλη, από τα καλύτερα μοντέλα στην Ελλάδα και πλέον επιτυχημένη επιχειρηματίας, μητέρα και σύζυγος. Με μια εκπληκτική δημιουργία του Δημήτρη Στρέπκου, περπάτησε στο λαμπερό σόου, κρατώντας τον «Φρούλη» της και γοήτευσε τους παρευρισκόμενους.

 

Σπύρος Πώρος

 

Εδώ να συμπληρώσουμε ότι δημιουργίες τους, ανάμεσα σε άλλους πασίγνωστους σχεδιαστές, πρόσφεραν για τις ανάγκες του ντεφιλέ, ανάμεσα σε άλλους, η “lady” της ελληνικής μόδας Δάφνη Βαλέντε, η αγαπημένη σχεδιάστρια Αθηνά Τρανούλη, που επίσης έκανε πασαρέλα και φυσικά ο Mr. Στρέπκος.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, οι Αντιπεριφεριάρχες  Γιώργος Δημόπουλος, Γιάννης  Κεχρής, η Αντιπρόεδρος του Ζάππειου Μαριάνθη Καφετζή, ο Αντιδήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Παπαδόπουλος, ο πρώην Υπουργός Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς κος Λαχανάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος του δήμου Αθηναίων Μάριος Τσέρτος,  ο Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ Κωνσταντίνος Χαλιόρης,  η Δάφνη Βαλέντε, η Ζωή Γερουλάνου, η Όλγα Καραβερβέρη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου και πλήθος φίλων του Σωματείου.

 

Η πάντα tres chic Αθηνά Τρανούλη

 

O “Mr Celebrity Skin” Δημήτρης Στρέπκος με την Έλενα Ψωμά
Χριστίνα Θεωνά
Ερρίκος Πετιλόν

 

Κωνσταντίνος Φραντζής

 

Γιώργος Καβακάκης

 

Βανέσα Αδαμοπούλου
Κατερίνα Τσάβαλου
Η Κατερίνα Αλεξανδράκη με την κόρη της!
Ειρήνη Γεράσοβιτς
Περικλής Κονδυλάτος-Κυβέλη Λάσκαρι

 

Οι εκπλήξεις 

Η πρώτη έκπληξη ήταν η παρουσία της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, που τόνισε ότι «και το να είσαι φιλόζωος, ξεκινά από την προσωπική σου παιδεία», ενώ το παρών έδωσε και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που λατρεύει τα ζώα. Φανερά ανανεωμένη, σε μία ακόμα εμφάνιση χωρίς μάσκα, ήταν λογικό να κλέψει τα βλέμματα των παρευρισκόμενων.

H Νίκη Κεραμώς με τους παρουσιαστές της εκδήλωσης 

 

Ιωάννα Παλιοσπύρου

 

Το πιο ενδιαφέρον όμως ήταν τα δύο τυφλά κορίτσια που εμφανίστηκαν στο ντεφιλέ, με την υποστήριξη των σκυλάκων του Κέντρου Σκύλων Οδηγών Ελλάδας της Ζωής Γερουλάνου: Η Άννα και η Τζουλιάνα, αναπόφευκτα, αποτέλεσαν τις ατραξιόν της επίδειξης που παρουσίασαν η Αννίτα Ναθαναήλ και ο Κώστας Σόμμερ, σε καλλιτεχνική διεύθυνση του πασίγνωστου στυλίστα Δημήτρη Γραμματικογιάννη, με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου να δίνει αρχικά το τέμπο από τα dexx και στη συνέχεια να περπατάει και εκείνη, με το αδεσποτάκι της.

 

H Άννα συνοδευόταν από εκπαιδευμένο σκυλάκι

 

Ο Δημήτρης Γραμματικογιάννης με τη Τζουλιάνα  (φωτ. και κάτω) και το εκπαιδευμένο σκυλάκι που την οδηγούσε 

 

Μετά το φινάλε, ακολούθησε κοκτέιλ πάρτι με sushi κι άλλα “καλούδια” και μουσική από τονΔήμο Αναστασιάδη.

 

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και έδωσε το τέμπο αρχικά στα dexx και έκανε πασαρέλα

 

Η υπογράφουσα με την Κατερίνα Αλεξανδράκη και την κόρη της, Μιράντα
Φωτογραφίες: Γιάννης Βλασερός, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Papadakis Press 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!