Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κοντοβά – Καλημέρης: Αναβλήθηκε η βάπτιση της κόρης τους αλλά έκαναν πάρτι

H Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης είχαν προγραμματίσει να βαφτίσουν την κόρη τους, Ada, στο Νυμφαίο της Φλώρινας, το πρωί της Δευτέρας!

Ωστόσο, η νονά της μικρής, Σίσσυ Χρηστίδου, κόλλησε κοροναϊό, με αποτέλεσμα να αναβληθεί το μυστήριο. H παρουσιάστρια ανέβασε story και εξηγήσε ότι η βάπτιση δεν έγινε λόγω του ότι η ίδια βρίσκεται σε καραντίνα!

Παρόλα αυτά επειδή οι καλεσμένοι είχαν ήδη κλείσει να πάνε στο Νυμφαίο έγινε ένα πάρτι.

Η Χριστίνα Κοντοβά με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξεκαθάρισε τι συνέβη με τη βάφτιση της κόρης της: «Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας @sissychristidou είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει. Σήμερα μας ευλόγησε ο παπα Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε… Σύντομα θα γιορτάσουμε και την βάφτιση! Σας ευχαριστώ όλους @sissychristidou σε αγαπάμε και μας λείπεις».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

Καλεσμένες στη βάφτιση ήταν και αρκετές επώνυμες φίλες της σχεδιάστριας μόδας όπως η Αθηνά Οικονομάκου, η Βάσω Λασκαράκη, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Κατρίνα Τσάνταλη, οι οποίες έδωσαν το παρών!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!