Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στα μαχαίρια Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί-Το νέο επεισόδιο στην κόντρα

Η μάχη μεταξύ του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί χρόνια μετά τον χωρισμό τους δεν λέει να σταματήσει. Αυτή την φορά ο 58χρονος σταρ κατηγόρησε την πρώην σύζυγο του ότι πούλησε κρυφά το μερίδιο της στον αμπελώνα του ζευγαριού στην Γαλλία σε έναν Ρώσο ολιγάρχη.

Σύμφωνα με νομικά έγγραφα που έχει στην κατοχή της η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η πλευρά του Μπραντ Πιτ ισχυρίζεται ότι στόχος της 47χρονης σταρ ήταν να προκαλέσει ζημιά στον πρώην σύζυγο της.

Η Αντζελίνα Τζολί πούλησε τον αμπελώνα του Σατό Μιραβάλ σε μία εταιρεία η οποία ανήκει στον Ρώσο ολιγάρχη, Γιούρι Σέφλερ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της ρωσικής βότκα Στολίσναγια. Σύμφωνα με τα έγγραφα, η σταρ κράτησε στο σκοτάδι τον πρώην σύζυγο της και με την πώληση προσπαθεί να υπονομεύσει την επένδυση του Μπραντ Πιτ στο Σατό Μιραβάλ. «Από την στιγμή που ο Σέφλερ απέκτησε το μερίδιο της Τζολί στο Μιραβάλ εξαπέλυσε μία επιθετική εξαγορά της επιχείρησης κρασιού, αποσταθεροποίησε τις επιχειρήσεις του Μιραβάλ και προσπαθεί να πάρει πρόσβαση στις άκρως εμπιστευτικές πληροφορίες του Μιραβάλ για να το όφελος της ανταγωνιστικής επιχείρησης του», ανέφεραν τα έγγραφα.

Πηγές ανέφεραν στην εφημερίδα ότι η κίνηση της Τζολί έγινε αμέσως μόλις εκδόθηκε δικαστική απόφαση, η οποία μοιράζει την κηδεμονία των πέντε ανήλικων παιδιών του ζευγαριού κατά το ήμισυ σε κάθε γονιό. «Η Τζολί ήταν έξαλλη και εκδικητική», είπε ανώνυμα η πηγή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!