Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η καλλονή Σοφία Βεργκάρα αναπολεί τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Ελλάδα (Εικόνες)

Η Σοφία Βεργκάρα αναπολεί τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Ελλάδα και το έδειξε με τον καλύτερο τρόπο: ένα καρουζέλ φωτογραφιών throwback στο καλοκαίρι, αναπολώντας τις διακοπές της στην Ελλάδα. Η Κολομβιανή καλλονή μπήκε στο Instagram την Ημέρα Μνήμης για τις ΗΠΑ και με τις ευχές της για «Καλό Σαββατοκύριακο Μνήμης!» προς τους συμπατριώτες και τους θαυμαστές της αποφάσισε να μοιραστεί μια δική της υπέροχη ανάμνηση. Ανέβασε λοιπόν μια σειρά φωτογραφιών της από το καλοκαιρινό της ταξίδι στην Ελλάδα, συνοδεύοντάς τες με τη λεζάντα «#tbt to summer!Greece» (Αφιέρωμα στο καλοκαίρι! Ελλάδα) και πολλά emoji. «Λατρεύω την Ελλάδα και έχω πολύ καλούς φίλους εκεί. Αυτός ο τόπος είναι στην καρδιά μου. Λατρεύω τη θάλασσα, το γαλάζιο ουρανό, το υπέροχο φαγητό», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Σοφία Βεργκάρα για την Ελλάδα. Στις φωτογραφίες που ανέβασε η διάσημη ηθοποιός φαίνεται να ποζάρει στην κάμερα σε καλοκαιρινό mood σε κάποιο ελληνικό νησί, γράφοντας: «Throwback to summer in Greece», δηλώνοντας μαγεμένη από όσα είδε, έζησε και γεύτηκε στη χώρα μας.

Στις φωτογραφίες η κριτής του «America’s Got Talent» με χαλαρές τις μπούκλες των μαλλιών της, ελαφρύ μακιγιάζ για να αναδεικνύεται η ομορφιά της, το σοκολατί χρώμα της επιδερμίδας της και ελάχιστα κοσμήματα, δίνει πινελιές λάμψης και συμπληρώνει τα μαγιό που φορά: Το λευκό με το βαθύ ντεκολτέ και τα κοψίματα, το ολόσωμο πολύχρωμο νέον, με τη μακριά σμαραγδένια πλισέ φούστα, σέξι μαύρο με το όμορφο μπλε λευκό σαρόνγκ…

Σε μια άλλη φωτογραφία η 49χρονη σταρ, με ένα μακρύ λευκό δαντελένιο φόρεμα και ένα τεράστιο χαμόγελο κοιτάζει την κάμερα καθώς απολαμβάνει τον ήλιο της Ελλάδας στη σκιά ενός πέτρινου λευκού κτίσματος. Άλλοτε κάτω από την ομπρέλα της στην παραλία, άλλοτε ξαπλωμένη στην άμμο και άλλοτε πίσω από τη βιτρίνα να θαυμάζει τα μπισκότα και τις ντόπιες ελληνικές λιχουδιές, η Σοφία Βεργκάρα είναι η προσωποποίηση της ομορφιάς και της ανεμελιάς. Δεν είναι τυχαία τα σχόλια των θαυμαστών της: «Η πιο όμορφη γυναίκα στην πιο όμορφη χώρα» ή «Ο ορισμός της τελειότητας»!

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 6/6

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!