Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρίζα Ρίζου και Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος – Μια δυνατή σχέση μακριά από τα φώτα

Είναι και οι δύο επιτυχημένοι καλλιτέχνες και κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για τη Μαρίζα Ρίζου και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο που μετρούν πάνω από τρία χρόνια σχέσης και πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Ο έρωτάς τους ξεκίνησε αθόρυβα και εξελίχθηκε σε μια πολύ όμορφη σχέση. Μπορεί οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους να είναι σπάνιες και να αποφεύγουν να ποζάρουν μαζί στο φωτογραφικό φακό, όμως η ευτυχία τους πλέον δεν κρύβεται. Η γνωστή τραγουδίστρια και κριτής του «X-Factor» στο Mega και ο ταλαντούχος ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1, είναι μαζί πάνω από τρία χρόνια.

Κατάφεραν για μεγάλο διάστημα να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, όμως κάποιες δημόσιες εμφανίσεις και δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν «πρόδωσαν» τον έρωτά τους. Τον Ιανουάριο 2020, ο γνωστός ηθοποιός έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση του δίσκου της Μαρίζας Ρίζου με τίτλο «Πόσο βλάκας» για να στηρίξει τη σύντροφό του. Τότε ήρθε η επιβεβαίωση της σχέσης τους. Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι είναι ζευγάρι, οι κοινές εμφανίσεις τους έγιναν όλο και πιο συχνές.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος δίνει πάντα το «παρών» στις συναυλίες της αγαπημένης του, είναι στο πλευρό της και τη θαυμάζει. Το ίδιο και η Μαρίζα Ρίζου, η οποία βρίσκεται πάντα δίπλα στο σύντροφό της στηρίζοντάς τον σε κάθε επαγγελματικό του βήμα. Το περασμένο καλοκαίρι, η Μαρίζα Ρίζου βρέθηκε στην Επίδαυρο για να καμαρώσει το σύντροφό της στην παράσταση «Βάκχες». Επίσης ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος έδωσε το «παρών» στη συναυλία της Μαρίζας Ρίζου στο Θέατρο «Άλσος», όμως απέφυγαν να φωτογραφηθούν μαζί. Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν και στο θέατρο για την παράσταση «Η μηχανή του Τούριγκ» που παρουσιάζεται στο νέο Θέατρο «Κατερίνας Βασιλάκου» σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και σε μουσική Μαρίζας Ρίζου.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 6/6

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!