Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έλενα Παπαρίζου – Το μοναχικό κορίτσι που είδε τους γονείς της να μεταναστεύουν (Εικόνες)

Της Σάσας Σταμάτη

Η Έλενα Παπαρίζου γεννήθηκε στο Μπορός της δυτικής Γκοτλάνδης, στη Σουηδία, από Έλληνες γονείς μετανάστες, τον Γιώργο Παπαρίζο και τη Φρόσω Παπαρίζου, και μεγάλωσε στο Έργκριτε του Γκέτεμποργκ. Ο πατέρας της κατάγεται από την Κρανέα Καρδίτσας, ενώ η μητέρα της από το Μουζάκι Καρδίτσας. Έχει μία αδερφή, τη Ρίτα, και έναν αδελφό, τον Ντίνο. Ως παιδί δεν έκανε παρέα με πολλά παιδιά. Όπως δήλωσε, είχε ένα αναπνευστικό πρόβλημα από το οποίο υποφέρει μέχρι και σήμερα και έχει πάντα μαζί της φάρμακο για το άσθμα.

Κι όπως έχει πει η ίδια, όταν ήταν μόλις 3 ετών οι γονείς της την άφησαν στη θεία της στον Βόλο για να μεγαλώσει μαζί της, ενώ εκείνοι ήταν μετανάστες στη Σουηδία. Όπως έχει αναφέρει, θυμάται ακόμη τα δέματα με τα δώρα που της έστελνε η μαμά της εκείνη την εποχή, το πόσο της είχε λείψει και πόσο είχε στοιχίσει στους γονείς της η απουσία της. Όταν πια κατάφεραν να την πάρουν μαζί τους στη Σουηδία, όπου και μεγάλωσε, για πολλά χρόνια κανείς τους δεν ήθελε μέσα στην οικογένεια να μιλά για αυτό το θέμα, γιατί ένιωθαν όλοι πληγωμένοι.

Όταν ήταν 7 ετών, άρχισε να μαθαίνει πιάνο, μπαλέτο και παραδοσιακούς χορούς. Οι πρώτες μουσικές εμπειρίες της ήταν με την ελληνική μουσική, στο ελληνικό της σχολείο. Στα δεκατρία της χρόνια, άρχισε να προετοιμάζεται για να ασχοληθεί με το τραγούδι. Δημιούργησε την πρώτη της μπάντα με το όνομα «Soul Funkomatic» μαζί με άλλα τρία παιδιά από τη Λατινική Αμερική. Το συγκρότημα έπαιζε μόνο χιπ-χοπ και μάζευε χρήματα για την ηχογράφηση τραγουδιών. Δύο χρόνια αργότερα, όταν η Έλενα ήταν 16, η μπάντα διαλύθηκε και η Έλενα δέχτηκε διάφορες προτάσεις, αλλά η μητέρα της ισχυριζόταν πως ήταν πολύ μικρή για να φύγει από το σπίτι.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ Σαββατοκύριακο στις 4/6

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!