Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το είδαμε κι αυτό! Η Σακίρα έπιασε τον Πικέ στα… πράσα με άλλη

Στα πρόθυρα του χωρισμού είναι η τραγουδίστρια Σακίρα με το σύντροφό της Ζεράρ Πικέ, γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, τον έπιασε στα… πράσα να την απατά! Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα θέλουν τη Σακίρα και τον Ζεράρ Πικέ, ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz, να χωρίζουν. Όμως, όπως γράφει το ισπανικό «El Periodico», η σχέση τους κλονίστηκε σοβαρά μετά την απιστία του Πικέ και δεν περνά τις καλύτερες ημέρες της.

«Η Σακίρα έπιασε τον Πικέ με άλλη και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει. Είναι κάτι που συνέβη και γι’ αυτό πλέον υπάρχει διάσταση μεταξύ τους. Πιθανότατα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο στη σχέση τους», ανέφερε η δημοσιογράφος Λάουρα Φε, βεβαιώνοντας πως ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα μένει ήδη μόνος του σε διαμέρισμα στη Βαρκελώνη, εκεί όπου έμενε όσο ήταν εργένης, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι γείτονές του. Υποστηρίζουν δε ότι έχουν δει πολλές φορές τον ποδοσφαιριστή να βγαίνει έξω για διασκέδαση στη νυχτερινή ζωή της πόλης μαζί με το συμπαίκτη του Ρίκι Πούιτζ με φίλους και φίλες. Οι δύο κολλητοί ακούγεται ότι μισθώνουν privé δωμάτια σε διάσημα κλαμπ της Βαρκελώνης και διασκεδάζουν μέχρι πρωίας. Μάλιστα, το τραγούδι «Te Felicito» («Σε Συγχαίρω»), το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη Απριλίου, λέγεται πως είναι αφιερωμένο εξαιρετικά στον Πικέ, «μαρτυρώντας» τη ρήξη που επήλθε στη σχέση τους και την αιτία της, αφού οι στίχοι του μιλούν για απιστία, διπροσωπία και έλλειψη εμπιστοσύνης.

Επίσης, τονίζεται ότι από τον Μάρτιο και μετά το ζευγάρι δεν έχει καμία κοινή φωτογραφία στα social media. «Στο πρόσφατο ταξίδι της στην Ίμπιζα η Σακίρα είχε μαζί της τους δύο γιους της, Σάσα και Μίλαν, αλλά όχι τον Ζεράρ, και έδειχνε λυπημένη και πεσμένη. Τώρα ξέρουμε το γιατί», γράφει χαρακτηριστικά η Φε. Το διάσημο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 12 χρόνια, χωρίς όμως να έχει παντρευτεί. Η σχέση τους ξεκίνησε στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, όπου η Ισπανία κατέκτησε το τρόπαιο, και αν αληθεύουν όλα όσα αναφέρονται, μάλλον είναι αμφίβολο αν θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 3/6

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!