Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νικήτρια η Γωγώ σε άλλη μια περιπέτεια με την υγεία της

Η Γωγώ Μαστροκώστα απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, ενώ, όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγο καιρό, είχε περάσει μια νέα περιπέτεια με την υγεία της, την οποία ξεπέρασε. Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε σε κοσμική εκδήλωση τη Φώφη Μαστροκώστα, η οποία τόνισε πως όλα είναι καλά με την υγεία της αδελφής της. «Η κυρία Μαστροκώστα είναι καλά στην υγεία της;» ρώτησε η δημοσιογράφος την αδελφή της.

«Όλα καλά, μια χαρά με την υγεία της. Πέρασα και εγώ από το χώρο του θεάματος για λίγο, αλλά δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα και δεν το κυνήγησα. Δεν είμαστε όλοι για όλα», τόνισε η Φώφη Μαστροκώστα. Όπως αναφέρει το TLife.gr, η γνωστή γυμνάστρια και επιχειρηματίας είχε νοσηλευτεί μέσα στις γιορτές σε γνωστό θεραπευτήριο, αντιμετωπίζοντας με θάρρος ακόμα μία δοκιμασία με την υγεία της.

Στις 8 Μαΐου, ανήμερα της γιορτής της μητέρας, η Γωγώ Μαστροκώστα επανήλθε στο Instagram μετά από πολλούς μήνες, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τη μητέρα της και γράφοντας στη λεζάντα: «Η μανούλα μου… Ο βράχος μου..! Σ’ αγαπώ πολύ…». Τον Οκτώβριο του 2021, η Γωγώ Μαστροκώστα είχε κάνει την τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή της στην εκπομπή «Πρωινό» παραχωρώντας μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ενώ τότε είχε αναφερθεί στην περιπέτειά της με τον καρκίνο.

«Δεν είναι δυνατόν να μη λιγοψυχήσεις, ούτε μία στο εκατομμύριο. Ο καθένας το βιώνει τελείως διαφορετικά. Εμείς που έχουμε βιώσει αυτές τις καταστάσεις παθαίνουμε ακόμα χειρότερο σοκ όταν κάποιος “φεύγει”, γιατί λες δεν έχει τελειώσει ποτέ. Σίγουρα ήταν μία από τις περιπτώσεις τις πολύ σπάνιες, αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις πιο καλές, πιο ήπιες. Να μην τρομοκρατηθούν οι γυναίκες. Κάθε φορά που ακούς κάτι λες “ωχ, δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό;”. Μετά μπαίνεις στη θέση της μάνας που δεν θέλει να αφήσει τα παιδιά της. Συγκινήθηκε όλη η Ελλάδα. Ιατρικά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετικά», είχε επισημάνει μεταξύ άλλων.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 3/6

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!