Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τζόνι Ντεπ για την δικαστική απόφαση: Πήρα πίσω την ζωή μου

Δικαιωμένος αισθάνεται ο δημοφιλής ηθοποιός, Τζόνι Ντεπ μετά την απόφαση του δικαστηρίου που του επιδίκασε 15 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση από την πρώην σύζυγο του, Άμπερ Χερντ.

Έπειτα από την απόφαση των ενόρκων δικαστηρίου της Βιρτζίνια που έκριναν ότι η ηθοποιός Άμπερ Χερντ δυσφήμησε τον πρώην σύζυγό της, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας, ο Τζόνι Ντεπ είπε: «Το δικαστήριο μου έδωσε πίσω τη ζωή μου. Είμαι ειλικρινά ευγνώμων». Και πρόσθεσε στα λατινικά: «Η αλήθεια δεν χάνεται ποτέ».

«Ελπίζω ότι η αναζήτησή μου για να ειπωθεί η αλήθεια θα έχει βοηθήσει και άλλους, άνδρες και γυναίκες, που έχουν βρεθεί στην ίδια κατάσταση και όσους τους υποστηρίζουν, να μην παραιτούνται ποτέ», σχολίασε ο ηθοποιός.

Για πάνω από έξι εβδομάδες το δικαστήριο στο Φέρφαξ άκουσε σοκαριστικές λεπτομέρειες σχετικά με τον θυελλώδη γάμο του ζευγαριού και το ατυχές τέλος του. Σύμφωνα με το BBC, από δημοσκοπήσεις προκύπτει ότι πολλοί Αμερικανοί ενδιαφέρονταν περισσότερο για το δικαστικό δράμα απ΄ό,τι για τον πόλεμο στην Ουκρανία ή για το ενδεχόμενο μιας ιστορικής απόφασης για τις αμβλώσεις από το αμερικανικό Ανώτατο Δικαστήριο.

Η κάλυψη της δίκης, η οποία μεταδιδόταν «ζωντανά» από την τηλεόραση, σημείωσε δισεκατομμύρια θεάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην πολύκροτη δίκη κατέθεσαν ατζέντηδες του Χόλιγουντ, λογιστές και δικηγόροι, οι οποίοι κλήθηκαν να αξιολογήσουν αν ο Ντεπ και η Χερντ ζημίωσαν ο ένας την καριέρα του άλλου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!