Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η οικογένεια Καρντάσιανς δημιούργησε μια αυτοκρατορία από το τίποτα!

Με σύμμαχο όχι κάποιο ταλέντο, αλλά επενδύοντας στην περιέργεια και πουλώντας την εικόνα τους, εκμεταλλευόμενη έξυπνα μια ευνοϊκή και αμφιλεγόμενη φήμη που έκανε το όνομά τους γνωστό, η μητέρα των Καρντάσιανς, Κρις Τζένερ, είπε «ναι» στη μετάδοση της ζωής τους ως reality στην τηλεόραση.

Το πείραμα «όλα στη φόρα» πέτυχε και μπορεί οι γυναίκες της οικογένειας Καρντάσιανς-Τζένερ να γελοιοποιούνται στο Διαδίκτυο, γιατί η Κάιλι δεν είχε πάει ποτέ στα 24 της χρόνια στο σούπερ μάρκετ, η μαμά Κρις σε πλυντήριο αυτοκινήτων, και πήγαν μαζί πρόσφατα, γιατί η Κένταλ Τζένερ δεν ξέρει να κόψει ένα αγγούρι, η Κόρτνεϊ στα 40 της φέρεται σαν ερωτοχτυπημένη έφηβη και η Κλόε για τις 12 πλαστικές, αλλά αυτήν τη στιγμή «αναπαύονται» σε περιουσία 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από διαφημίσεις και επενδύσεις σε σειρές.

Για να έχουν συνέχεια οι SKIMS της Κιμ Καρντάσιαν, τα Kylie Cosmetics, Kylie Skin και Kylie Baby της Κάιλι Τζένερ, το Good American της Κλόε Καρντάσιαν, η 818 Tequila της Κένταλ Τζένερ, η Poosh της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και η Arthur George του Ρομπ Καρντάσιαν και να αυγατίζει η περιουσία, οι Καρντάσιανς έχουν καταθέσει αιτήσεις κατοχύρωσης εμπορικών σημάτων για τα παιδιά τους. Η Κάιλι έχει καταθέσει αιτήσεις πέντε εμπορικών σημάτων για το όνομα της κόρης της, Στόρμι Γουέμπστερ. Το πρώτο για παιχνίδια πάσης φύσεως και κάθε ηλικίας, το δεύτερο για υπηρεσίες διαφήμισης και προώθησης των εμπορικών σημάτων και προϊόντων, το τρίτο για μη φαρμακευτικά παρασκευάσματα περιποίησης δέρματος, το τέταρτο για ρούχα και αξεσουάρ και το πέμπτο για «εμφανίσεις από μια διασημότητα».

Τα εμπορικά σήματα της κόρης της Κλόε Καρντάσιαν, Τρου Τόμσον, περιλαμβάνουν την True & Khlo για υπηρεσίες καταστημάτων λιανικής πώλησης, για ό,τι πωλείται σε ένα κατάστημα για τον άνθρωπο και το σπίτι του, το δεύτερο για αξεσουάρ, το τρίτο για βαλίτσες ταξιδιού, το τέταρτο για προϊόντα μπάνιου και το πέμπτο για προϊόντα μαλλιών. Η Κόρτνεϊ δεν έχει κάνει κάτι για τα τρία παιδιά της, μόνο τη δική της μάρκα lifestyle Poosh, ενώ η 66χρονη μαμά, Κρις Τζένερ, αφού βοήθησε τα παιδιά της, ξεκινάει τη δική της εταιρεία Kristan για μπλούζες, σλιπ, ενδύματα, καφτάνια και loungewear.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 31/5

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!