Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο… κανίβαλος και η «δυναστεία κολασμένων»

Τα σεξουαλικά σκάνδαλα, οι κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και κανιβαλισμό κατά του ηθοποιού Άρμι Χάμερ μαζί με όλο το ενδιαφέρον παρελθόν του και τα σκοτεινά μυστικά της πάμπλουτης οικογένειάς του, γίνονται το υλικό ενός νέου ντοκιμαντέρ που έρχεται στο Discovery+ με τίτλο «Ο Οίκος των Χάμερ» (House of Hammer). «Κραιπάλες, απάτες, καταχρήσεις, εθισμοί, διαφθορά… Τουλάχιστον πέντε γενιές της οικογένειας Χάμερ είναι βουτηγμένες σε σκάνδαλα που περιλαμβάνουν ακόλαστη συμπεριφορά, σεξουαλική διαστροφή, χρήση ναρκωτικών, διαφθορά και θανάσιμη βία.

Πέντε γενιές ανδρών Χάμερ κατάφεραν να συγκεντρώσουν τόσα σκάνδαλα και μυστικά από όσα μπορεί να περιέχει ένα θησαυροφυλάκιο», σύμφωνα με δήλωση του Discovery, τονίζοντας πως «τα υποτιθέμενα εγκλήματα του 35χρονου Άρμι Χάμερ είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου», η οποία αποκαλύφθηκε τον Ιανουάριο του 2021, όταν η χρήστρια του λογαριασμού «House of Effie» στο Instagram ανέφερε μηνύματα ακραίου σαδομαζοχιστικού περιεχομένου, με περιγραφές για «φαντασιώσεις βιασμού και κανιβαλισμού» που της εστάλησαν από τον Χάμερ το διάστημα 2016-2020, ενώ ο Αμερικανός σταρ ήταν ακόμη παντρεμένος με την Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς, διατηρώντας παράλληλη σχέση μαζί της. Στα τέσσερα χρόνια της σχέσης, «την κακοποίησε ψυχικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά», ενώ της έλεγε: «Είμαι 100% κανίβαλος. Θέλω να σε φάω» ή «πρέπει να πιω το αίμα σου», «θα γίνω πολύ άτακτος και kinky μαζί σου», πως θα ήθελε να της κόψει ένα δάχτυλο για το έχει πάντα μαζί του κ.λπ. Την πρώτη αποκάλυψη ακολούθησαν κι άλλες κατά του φετιχιστή ηθοποιού. Μια γυναίκα αποκάλυψε ότι της ζητούσε να πάει σε χειρουργό για να αφαιρέσει ένα πλευρό της και να του το δώσει να το φάει, ενώ μια από εκείνες που ήρθαν σε επαφή με την εν διαστάσει γυναίκα του, Τσέιμπερς, χρειάστηκε να μπει σε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και ψυχολογικής θεραπείας για να ξεπεράσει το συναισθηματικό τραύμα που της προκάλεσε αυτή η σχέση.

Ο 35χρονος σταρ απομακρύνθηκε από την οικογένειά του με δικαστική εντολή, αρνήθηκε τις αποκαλύψεις και δήλωνε δυσαρεστημένος για το kink shaming που υφίστατο. Ωστόσο, ενώ ήταν σε κλινική για να αποτοξινωθεί από το σεξ, τους 9 μήνες της νοσηλείας του, πολλές ήταν οι… ενδιαφερόμενες που του έστελναν μηνύματα συμπαράστασης και προθυμίας να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις του. Με την έξοδό του από την κλινική επέστρεψε στα νησιά Κέιμαν» είπε πηγή στην εφημερίδα «Daily Mail». Πέραν της προσωπικής του ιστορίας ο Χάμερ είναι κληρονόμος μιας «δυναστείας κολασμένων». Ο μεγιστάνας προπάππους του ηθοποιού, Τζούλιους, υπήρξε φίλος του πρίγκιπα της Ουαλίας και λέγεται πως ήταν κατάσκοπος των Σοβιετικών.

Ο παππούς του Αρμάντ, ένας διπρόσωπος, κυνικός οπορτουνιστής, «διοργάνωνε όργια με ναρκωτικά και όπλα» και ο πατέρας του είχε στην κατοχή του έναν «θρόνο του σεξ» ύψους δύο μέτρων. «Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει», αναφέρει για τους άνδρες της οικογένειας η Κέισι Χάμερ (θεία του Άρμι), η οποία ζει μακριά από συγγενείς, σε βιβλίο της για τον ψυχικά ασθενή, ναρκομανή, διεστραμμένο και βίαιο πατέρα της Τζούλιαν (μοναχοπαίδι του Αρμάντ) και τον εξίσου διεστραμμένο αδελφό της Μάικλ (πατέρα του 35χρονου Άρμι), που διαθέτει την περίφημη ειδικά κατασκευασμένη «πονηρή καρέκλα» με την τρύπα στο κάθισμα και ένα κλουβί από κάτω της αρκετά μεγάλο για να χωράει ένα άτομο διατεθειμένο για… τρέλες. Σύμφωνα με την Κέισι, η δυναστεία των Χάμερ για χρόνια εμφανιζόταν «τέλεια» προς τον έξω κόσμο, κρύβοντας καλά τη διαστροφή, την οποία για τους ερευνητές του ντοκιμαντέρ «κληρονόμησε και ο Άρμι Χάμερ» εκτός από το επίθετο.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ Σαββατοκύριακο στις 28/5

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!