Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σαν κοριτσάκι η Δήμητρα! – Η αλλαγή στο πρόσωπο της γνωστής ηθοποιού (Εικόνες)

Προχθές αντικρίσαμε τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τρίβαμε τα μάτια μας.

Δεν πιστεύαμε την -ομολογουμένως, καταπληκτική- αλλαγή στο πρόσωπό της, μια αλλαγή που επέλεξε το τελευταίο διάστημα (σ.σ. και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όπου ήταν καλεσμένη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η διαφορά ήταν εμφανής).

Πώς -και αν- «πείραξε» το πρόσωπό της, εκείνη μόνο ξέρει. Ούτως ή άλλως, όμως, πλέον θυμίζει κοριτσάκι. Γιατί δεν ήταν μόνο το νεανικό μακιγιάζ, με έμφαση στο τσιμπητό ροζ κραγιόν, που την κολάκευε.

Πριν
Πριν
Μετά

Πολλοί ισχυρίζονται ότι η ηθοποιός, σεναριογράφος και πλέον συγγραφέας (πρόσφατα «εισέβαλε» στα βιβλιοπωλεία με το παρθενικό της βιβλίο «Ο έρωτας είναι παιχνίδι μωρό μου»), υποβλήθηκε σε λίφτινγκ, που σαφώς είναι ό,τι καλύτερο. Είτε ισχύουν τα σενάρια, είτε όχι, σε μπότοξ δεν υπέκυψε, καθώς όσοι το επιλέγουν είναι πιο «πρησμένοι», με πιο διογκωμένα μάγουλα, ενώ τα μάτια τους είναι λίγο πιο σχιστά. Καμία σχέση με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. δηλαδή, που απλώς μοιάζει με πιτσιρίκα! Το στιγμιότυπο  από την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και η προ ετών λήψη της το αποδεικνύουν περίτρανα. Με δυο λόγια: Οι ρυτίδες έχουν εξαφανιστεί μαγικά!

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ Σαββατοκύριακο στις 28/5

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!