Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καινούργιο(υ) σούπερ σπίτι «περιμένει» το… γαμπρό! (Εικόνες)

Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της και να μετακομίσει σε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι. Η παρουσιάστρια του Alpha μετακόμισε από τα βόρεια προάστια στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι αφήνοντας πίσω της όλες τις αναμνήσεις του παρελθόντος.

Μέσα από τα social media, μας δίνει σχεδόν καθημερινά μια μικρή γεύση από το όμορφο διαμέρισμα, στο οποίο μένει εδώ και λίγες εβδομάδες. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα, με μεγάλους χώρους, μεγάλο μπαλκόνι και υπέροχη θέα. Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, το παλιό της σπίτι ήταν ιδιαίτερα σκοτεινό και με άσχημη θέα, ενώ τώρα βρήκε επιτέλους αυτό που έψαχνε!

Η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε από την πρώτη στιγμή που το είδε και περίμενε με ανυπομονησία να εγκατασταθεί στη νέα «φωλίτσα» της, ενώ παρακολουθούσε από κοντά όλες τις εργασίες που γίνονταν μέχρι να ετοιμαστεί. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα που ανήκει στην οικογένεια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και μέχρι πριν από λίγο καιρό έμενε εκεί η αδελφή του γνωστού ηθοποιού.

Η Κατερίνα Καινούργιου, που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν σε σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, περνούσε αρκετό καιρό στο Κολωνάκι, όπου βρισκόταν το σπίτι του πρώην συντρόφου της, και είναι μια περιοχή που της αρέσει πολύ και καλύπτει πολλές από τις ανάγκες της. Γι’ αυτό αποφάσισε να βρει τον ιδανικό χώρο και να μετακομίσει στο κέντρο της Αθήνας. Η παρουσιάστρια, όπως όλα δείχνουν, έχει αποφασίσει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, αφήνοντας πίσω το παρελθόν και -γιατί όχι- και μια νέα σχέση.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 27/5

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!