Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Mπήκαμε στο ξενοδοχείο του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο Ημεροβίγλι – Το κόστος και οι παροχές (βίντεο-εικόνες)

Ντονατέλα Αδάμου

Έτοιμο για εγκαίνια το υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στη Καλντέρα. Μπορεί να επρόκειτο να κάνει opening την άνοιξη, τελικά όμως τo opening μεταφέρθηκε για το καλοκαίρι. Εμείς μπήκαμε στο λουσάτο χώρο του ιερού τέρατος της 7ης Τέχνης, του διάσημου σεφ Νόμπου Ματσουχίσα και του Αμερικανού παραγωγού Μέιρ Τέπερ στο Ημεροβίγλι και σας ενημερώνουμε για το κόστος διαμονής, τις πολυτελείς παροχές και όλες τις λεπτομέρειες που θέλετε να γνωρίζετε. Ενδεχομένως και για τις διακοπές σας.

Το παρθενικό Nobu στην Ελλάδα

Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο που οσονούπω «μέσα στο καλοκαίρι», όπως συγκεκριμένα γράφει η ανακοίνωση της πασίγνωστης αλυσίδας boutique hotel restaurants στη χώρα μας και ένα από τα πολλά πρότζεκτ που «τρέχουν» ανά την Ευρώπη,  που σαφώς θα φιλοξενεί το περιώνυμο εστιατόριο Nobu.  «Είμαστε  ενθουσιασμένοι που ερχόμαστε στη Σαντορίνη και θα συνεργαστούμε με την τοπική κοινότητα για αυτό το συναρπαστικό έργο», δηλώνει ο CEO της Nobu Hospitality, Tρέβορ Χόργουελ. Πάμε λοιπόν στο κόστος διανυκτέρευσης, που στην απλούστερη βερσιόν -δωμάτιο φυσικά- είναι κάτι λιγότερο από 1000 ευρώ, 990 για την ακρίβεια.

Το boutique hotel περιλαμβάνει ένα πλήρως εξοπλισμένο σπα, γυμναστήριο, πισίνα υπερχείλισης δύο επιπέδων και πέντε πολυτελείς βίλες με πισίνα.

Παράλληλα, πανοραμική θέα τόσο στην Καλντέρα όσο και στο Αιγαίο Πέλαγος από τη μοναδική του τοποθεσία στην κορυφή του βράχου στο Ημεροβίγλι. Αξίζει να εστιάσουμε στο μενού του διάσημου σεφ, που περιλαμβάνει τα top του, το ροκ καλαμάρι τεμπούρα, μαύρο μίσο (Black Cod Miso) και σασίμι με μαγιάτικο (Yellowtail sashimi). Δεν ξεχνάμε φυσικά τα χειροποίητα κοκτέιλ – signature cocktails και αυτά, καθώς είναι γνωστά απ’ άκρη σε άκρη του πλανήτη του Νοbu.

Tips

 

  • Ο χώρος της πισίνας, με θέα στην Καλντέρα χωράει 100 άτομα . «Είναι ιδανικός για ξεχωριστές εορταστικές στιγμές, προσωπικές ή εταιρικές, για γάμους και γενικότερα για οποιαδήποτε ιδιαίτερη στιγμή σας», ανακοινώνουν από το ξενοδοχείο.

  • Το ρετιρέ είναι χωρητικότητας 20-40 καλεσμένων και πολυεπίπεδο.

Στην top βίλα Χικάρι Hikari μπορούν να φιλοξενηθούν 24 καλεσμένοι και στη βίλα Nami, με θέα που κόβει την ανάσα στο Αιγαίο, 30.

  • Μασέρ και φυσιοθεραπευτές είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμοι.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!