Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η influencer που έχει με… διαφορά στήθους τους περισσότερους θαυμαστές (Εικόνα)

Ήταν να μην πάρει φόρα η Μαρτίνα στην προσπάθειά της να κατακτήσει το Instagram… Εφαρμόζοντας την τακτική της «σταγόνας», χορηγούσε λίγη λίγη την… προκλητικότητά της στους θαυμαστές της, μέχρι που άφησε εκτός πλάνου τα σουτιέν. Οι ακόλουθοί της κόλλησαν στο προφίλ της, ενώ νέοι άρχισαν να συρρέουν κατά χιλιάδες!

Η Ιταλίδα influencer Μαρτίνα Βισμάρα έχει καταφέρει στα 21 χρόνια της να αποκτήσει έναν από τους «καυτούς» λογαριασμούς στο instagram, «ρίχνοντας» την πλατφόρμα με κάθε νέα της ανάρτηση. Ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ πριν από λίγα χρόνια, θέλοντας να κατακτήσει τις πασαρέλες. Συνεργάστηκε με πολλά brands και αφού έγινε αρκετά δημοφιλής στη βιομηχανία μόδας, στράφηκε στα κοινωνικά δίκτυα. Μετέτρεψε το λογαριασμό της στο Instagram σε δημόσιο και άρχισε να μοιράζεται φωτογραφίες της από το μόντελινγκ. Οι followers της όμως μόλις που έφταναν μερικές χιλιάδες. Έτσι, τα έσοδά της εκτός μόντελινγκ -από χορηγίες και πληρωμένες καταχωρίσεις από την προώθηση διαφόρων brands στο Instagram, ακόμη και από την αποκλειστική συνεργασία ως brand ambassador της Bang Energy- δεν ήταν αρκετά για να της χαρίσουν τη φήμη που ήθελε και τη μεγάλη ζωή που επιθυμούσε το απλό, καθημερινό κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Έχοντας το ατού της θελκτικής εικόνας της και θέλοντας να εκμεταλλευτεί τη δύναμη του διαδικτύου, άνοιξε λογαριασμό στην πλατφόρμα OnlyFans, όπου μοιράζεται αποκλειστικό premium περιεχόμενο με τους συνδρομητές της, οι οποίοι πληρώνουν 17 δολάρια το μήνα ή 142 δολάρια το χρόνο για να την απολαμβάνουν. Στις περισσότερες από 450 φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στην πλατφόρμα, έχει κερδίσει εκατοντάδες χιλιάδες likes, παρότι ο αριθμός των συνδρομητών της είναι κρυφός. Σύμφωνα με υπολογισμούς της ιστοσελίδας wikiofcelebs, πρέπει να κερδίζει κοντά στις 26.000 δολάρια το μήνα. Το σημαντικό όμως δεν είναι μόνο αυτό.

Από τη στιγμή που η Μαρτίνα αποφάσισε να μοιραστεί και εκτός της συνδρομητικής πλατφόρμας την τολμηρή πλευρά του εαυτού της, πλην των εγκεφαλικών που άρχισε να μοιράζει με τα πλούσια προσόντα της, έχει καταφέρει να μετατρέψει τους χιλιάδες συνδρομητές της σε εκατομμύρια. Για την ακρίβεια, έχει φτάσει τα 5,2 εκατομμύρια followers, ενώ η ίδια ακολουθεί μόλις 250 άτομα. Επίσης, είναι πολύ δημοφιλής στην εφαρμογή TikTok, όπου έχει 425.000 ακόλουθους συγκεντρώνοντας 11 εκατομμύρια συνολικά likes στα video που ανεβάζει.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 25/5

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!