Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά του Ντέμη (Εικόνες)

Νέος έρωτας έχει έρθει στη ζωή του Ντέμη Νικολαΐδη και όπως όλα δείχνουν ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος. Μετά το χωρισμό του από τη Δέσποινα Βανδή, ο βετεράνος άσος της μπάλας περνάει ξέγνοιαστες στιγμές απολαμβάνοντας τις νέες συνθήκες στη ζωή του. Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής η κάμερα τον «έπιασε» με ξανθιά καλλονή σε ταβέρνα στο Πέραμα και σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός μαζί της. Κι από την πρώτη στιγμή το ερώτημα ήταν ποια είναι η γοητευτική γυναίκα στο πλευρό του πρώην ποδοσφαιριστή;

Η hot ξανθιά λοιπόν που του έκλεψε την καρδιά είναι η Φανή Σπυριδάκη, η συνιδιοκτήτρια των γνωστών εστιατορίων «Νoel» και «Blue Oyster» και ιδιαίτερα ενεργή στην πολιτική και κοινωνική ζωή της Αθήνας. Η ίδια εργαζόταν χρόνια σε μαγαζιά εστίασης και με το «Noel» στην οδό Κολοκοτρώνη, στο Κέντρο, παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική εμπειρία στους κατοίκους της πόλης.

Η Φανή Σπυριδάκη είχε εμφανιστεί και ως καλεσμένη κριτής στο «MasterChef» πριν από λίγα χρόνια και μαζί με πολύ γνωστούς σεφ είχε κρίνει τα πιάτα των παικτών του reality μαγειρικής σε μια από τις καθοριστικές δοκιμασίες. Η Φανή Σπυριδάκη έχει γαλλικές αναφορές, καθώς έχει σπουδάσει θέατρο και επικοινωνία στη Σορβόνη, αλλά και υποκριτική στο Σύγχρονο Θέατρο Αθηνών. Μάλιστα, έχει κάνει ένα πέρασμα και από τη σειρά του Mega, «Singles».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 25/5

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!