Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ιππέας ο νέος έρωτας της Αθηνάς Ωνάση- Ποιος είναι ο Αλμπέρτο Ζόρζι (εικόνες)

Εδώ και λίγους μήνες, και λίγο καιρό μετά το πολυτάραχο διαζύγιό της από τον Βραζιλιάνο ιππέα Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, τα ξένα μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για έναν νέο έρωτα στη ζωή της Αθηνάς Ωνάση. Αυτόν με τον πλούσιο επιχειρηματία και επίσης αθλητή της ιππασίας, Αλμπέρτο Ζόρζι, με τον οποίο η πλούσια κληρονόμος λέγεται ότι ήρθε πολύ κοντά όταν του πούλησε το πανέμορφο άλογό της Cornetto K, το αγαπημένο άλογο του Αλβάρο, μία κίνηση που μάλλον τον πόνεσε πολύ.

Από τότε οι δυο τους έχουν εμφανιστεί μαζί σε αγώνες αλλά και σε κοινά δείπνα σε εστιατόρια, μόνο που κανείς από τους δύο δεν έκανε λόγο για το τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους. Γρήγορα οι φήμες καταλάγιασαν, αφού ο διεθνής Τύπος ανακάλυψε ότι ο Ζόρζι είναι παντρεμένος με μία πολύ πετυχημένη επιχειρηματία της βόρειας Ιταλίας, ονόματι Αναλίσα Τζιουντίνι. Μάλιστα η τελευταία εν όψει των δημοσιευμάτων έκανε ό,τι μπορούσε μέσω social media για να δείξει σε όλους ότι ο γάμος της ήταν μια χαρά.

Πριν από λίγες ημέρες όμως οι φήμες πήραν ξανά φωτιά, αφού, σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται πολύ κοντά στην Αθηνά, ο Αλμπέρτο έχει ήδη αφήσει τη σύζυγό του για χάρη της αφού έχει αποφασίσει να ζήσει μαζί της. Ο Ιταλός επιχειρηματίας και αθλητής φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένος με την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση και δείχνει πρόθυμος να ανατρέψει τα πάντα στη ζωή του για να είναι μαζί της. Οι φήμες τον θέλουν μάλιστα να έχει μετακομίσει κοντά της, στη μικρή κωμόπολη της Ολλανδίας, που είναι φημισμένη για τις φάρμες αλόγων. Το Φαλκενσβάαρντ είναι μια μικρή κωμόπολη στον Νότο της Ολλανδίας. Το όνομά του σημαίνει «τόπος γερακιών»  και έχει μόλις 30.000 κατοίκους.

Ποιος είναι ο Αλμπέρτο Ζόρζι

Ο Αλμπέρτο Ζόρζι μεγάλωσε στο Μονσελίτσε κοντά στην Πάντοβα, στην όμορφη περιφέρεια του Βενέτο. Η ιππασία τον κέρδισε όταν σε ηλικία εννέα ετών ο αδελφός του τον έπεισε να ανέβει σε ένα πόνι. Το σχολείο δεν του άρεσε και άρχισε να ασχολείται σοβαρά με την ιππασία από τα 18 του. Παρ’ όλα αυτά σπούδασε μηχανικός λόγω της άλλης μεγάλης του αγάπης, των αυτοκινήτων. Μάλιστα έλεγε αστειευόμενος: «Τουλάχιστον θα ήξερα να αλλάζω μια ρόδα σε περίπτωση που η ιππασία δεν πήγαινε καλά». Στο σχολείο ήταν το «περίεργο», ντροπαλό παιδί, που είχε πάθος με τα άλογα. Όταν πια άρχισε να κερδίζει κούρσες και να φιγουράρει στις εφημερίδες, όλοι ένιωθαν υπερήφανοι που γνώριζαν αυτό το «περίεργο» παιδί.

Δημοσιεύθηκε σήμερα στην Ontime

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!