Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κωνσταντόπουλος για Ταραμπάνκο: Το δαχτυλίδι ήταν της μαμάς μου που πέθανε, γι’ αυτό μίλησα

Ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, Θοδωρής Κωνσταντόπουλος εμφανίστηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα” προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι ήταν αυτό που οδήγησε τη σχέση τους στο τέλος, τι τον έκανε να βγει να μιλήσει δημόσια για τον χωρισμό τους αλλά και το αν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης.

Αφορμή γι΄ αυτή του την εμφάνιση, στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε αποκαλύπτοντας ότι η Κάτια Ταραμπάνκο διατηρούσε παράλληλη σχέση το τελευταίο διάστημα και με άλλον άντρα.

«Δε μπορώ να ξέρω τι συνέβη μέσα της. Συγκατοικούσαμε από την πρώτη μέρα. Ήμασταν μαζί δέκα μήνες. Εγώ τουλάχιστον την ερωτεύτηκα. Είχε γίνει πρόταση γάμου. Κάθε μέρα γινόταν πρόταση γάμου. Κάθε μέρα λέγαμε πόσο ερωτευμένοι είμαστε και πόσο αγαπιόμαστε. Δεν ανακάλυψα ότι κάτι δεν πάει καλά απλά κάποια στιγμή άκουσα την ατάκα “θέλω λίγο χρόνο”.

Το θέλω λίγο χρόνο είναι στην ίδια κλίμακα με το “είχα πιει δεν ήξερα τι έκανα”. Θες χρόνο, ναι, πάρε το χρόνο σου και εδώ είμαστε να τα συζητήσουμε όλα. Πριν τρεις μέρες όμως, έχεις βγει σε εκπομπή και έχεις κάνει κάποιος δηλώσεις. Έχεις δείξει το μονόπετρο της μάνας μου.

Για να τα λέμε σωστά, είχε γίνει αυτό. Εγώ, δε θα έβγαινα ποτέ να κάνω καμία δήλωση αν δε με πρόσβαλε η κίνηση. Το να δείξει αυτό το πράγμα και μετά να έχουμε… Το δαχτυλίδι της μαμάς μου δεν το δώρισα εγώ, το δώρισε ο πατέρας μου την επόμενη μέρα από τον θάνατο της μαμάς μου. Η μάνα μου έφυγε από τη ζωή 7 Σεπτέμβρη. Την είχε γνωρίσει η Κάτια, ήμασταν μαζί τότε οπότε για μένα η κίνηση αυτή ήταν πολύ σημαντική» είπε αρχικά ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλός.







Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!