Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η οικογένεια Γλίξμπουργκ στην αποφοίτηση του Κωνσταντίνου τους (Εικόνες)

Ο Αλέξιος-Κωνσταντίνος είναι ο γιος του Παύλου Γλίξμπουργκ και με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ μόνο υπερήφανοι αισθάνονται καθώς αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν των ΗΠΑ.

Όλη η οικογένεια έδωσε το «παρών» για να τιμήσει τον πτυχιούχο και πόζαρε μαζί του με χαμόγελα ευτυχίας. Εκτός από τον Αλέξιο η οικογένεια έχει άλλους τρεις γιους, τον Αχιλλέα-Ανδρέα, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τον Αριστείδη-Σταύρο και φυσικά τη μοναχοκόρη τους, την όμορφη Μαρία-Ολυμπία.

Και οι δύο γονείς δημοσίευσαν μερικά στιγμιότυπα από την αποφοίτηση του γιου τους στο Instagram, εκφράζοντας έτσι τη χαρά αλλά και την περηφάνια τους για εκείνον. Μετά την επίσημη τελετή των αποφοίτων, ακολούθησε και ένα εορταστικό γεύμα για τον Παύλο, τη Μαρί Σαντάλ και όλη την οικογένεια σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της περιοχής.

Όλη η οικογένεια έδωσε το «παρών» στην τελετή αποφοίτησης.

Συγκεκριμένα, όλοι μαζί βρέθηκαν στο Peacock café. Η αποφοίτηση του εγγονού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν άλλωστε μια μεγάλη οικογενειακή γιορτή που πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα. Στην επίσημη σελίδα του εστιατορίου δημοσιεύτηκε και μια σειρά από φωτογραφίες όπου ανέφεραν: «Ήταν υπέροχο να φιλοξενήσαμε ένα ακόμη Σαββατοκύριακο μια αποφοίτηση του Πανεπιστημίου Τζορτζτάουν. Συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο Αλέξιο και σε όλους τους αποφοίτους. Καταπληκτική δουλειά. Σας ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τον Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ για την υποστήριξη και τη φιλία τους τόσα χρόνια. Ο σεφ Maziar Farivar τροφοδοτεί το παρόν και το μέλλον μας».

Ακολούθησε εορταστικό γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 24/5

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!