Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελένη Κρίτα: Η συγκινητική εξομολόγηση για τις απώλειες που τη σημάδεψαν (βίντεο)

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Έλενη Κρίτα μιλώντας στην «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Δέσποινα Τσόκου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον πρώτο της γάμο, τις δυσκολίες που έφερε ο ερχομός του γιου της, στο ότι ένιωθε «ανάπηρη» μετά τον χαμό του Μιμή Χρυσομάλλη και εξήγησε πώς νιώθει που μεγαλώνει η ίδια τη 12χρόνη εγγονή της.

«Έχασα τον πάτερα μου όταν ήμουν δέκα ετών. Η έλλειψή του πάτερα ίσως ήταν η αιτία που διάλεγα μεγαλύτερους άντρες. Η μητέρα μου δεν ενέκρινε το σύζυγο μου, επειδή ήταν διαζευγμένος και 20 χρόνια μεγαλύτερος μου», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Ο ερχομός του γιου μας δυσκόλεψε το γάμο μου. Όποιος λέει ότι το πρώτο παιδί δεν επηρεάζει πολύ μία σχέση, λέει ψέματα», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων, η Ελένη Κρίτα μιλάει για την «αδελφή ψυχή της», τον Μιμή Χρυσομάλλη, με τον οποίο ήταν μαζί για 18 χρόνια. «Με το Μίμη Χρυσομάλλη δεν παντρευτήκαμε, γιατί θέλαμε να μην υπάρχει σιγουριά. Αφήναμε την πόρτα πάντα μισάνοιχτη. Με τον Μιμή θέλαμε πάντα να κάνουμε μία κόρη. Συνεχώς όμως το αναβάλαμε», δήλωσε μιλώντας για τον Μίμη Χρυσομάλλη και την σχέση τους.

Η ηθοποιός, δεν δίστασε να αναφερθεί και στην τραγική απώλεια του συντρόφου της, ο οποίος απεβίωσε το 2004 από ανακοπή καρδιάς. «Όταν χάνεις το άλλο σου μισό, νιώθεις «ανάπηρος». Δεν μπορείς να πιεις ούτε καφέ, γιατί τον πίνατε μαζί. Σε επόμενες σχέσεις δεν βλέπεις τον άλλον σαν μία ξεχωριστή προσωπικότητα. Θέλεις άπλα να επαναλάβεις ό,τι είχες ζήσει», σχολίασε.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!