Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η εγγονή του Αλέν Ντελόν είναι τόσο εντυπωσιακή όσο ο γόης παππούς της

Έχει τα διαπεραστικά γαλαζοπράσινα μάτια του παππού της Αλέν, τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του πατέρα της Άντονι και την πηγαία γοητεία των γονιδίων Ντελόν. Ο λόγος για την Άλισον Λε Μπορζές, εγγονή του Αλέν Ντελόν, αστέρι των catwalks, η οποία έρχεται στο προσκήνιο με αφορμή την καμπάνια μόδας της εταιρείας Κocca για το «Καλοκαίρι 2022», όπου ξεδιπλώνει τη χάρη και τη φυσική γοητεία της.

Η Άλισον είναι μια σαγηνευτικά όμορφη γυναίκα, με μακριά, καστανόξανθα, κυματιστά μαλλιά, σε απόλυτη αντίθεση με το χρώμα των ματιών της και τα πλούσια, σκούρα, καλοσχηματισμένα φρύδια της, που πλαισιώνουν ένα αλαβάστρινο, αριστοκρατικό πρόσωπο, το οποίο δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου μακιγιάζ για να αναδειχθεί. H εξωπραγματικά όμορφη 35χρονη με το ιδιαίτερο βλέμμα που σε μαγνητίζει, καθώς κοιτάζει με τον ίδιο έντονο τρόπο όπως ο παππούς της, ζει και εργάζεται στην Καλιφόρνια ως μοντέλο, έχοντας στο book της συνεργασίες και φωτογραφίσεις για μεγάλα περιοδικά, όπως τα Grazia, Vanity Fair, Elle, Harper’s Bazaar και GQ.

Η οικειότητα της Λε Μπορζές με το φακό δεν σταματά όμως στα σύντομα βίντεο των διαφημιστικών εκστρατειών ή στις φωτογραφίσεις, αφού ήδη βαδίζει στα χνάρια του παππού της και ασχολείται με την ηθοποιία εκτός από το μόντελινγκ, έχοντας συμμετάσχει μέχρι στιγμής σε τρεις ταινίες: «Two Missing Hours» (2021), «Influences» (2021) και «L’île bleue» (2001).

Από τη γέννησή της, τον Σεπτέμβριο του 1986, έως και το 2008 η ταυτότητά της ήταν άγνωστη, παρότι η ομοιότητα με τον παππού και τον πατέρα της είναι εντυπωσιακή όσο και μοναδική (ίδιο βλέμμα και χαμόγελο), συγκριτικά με τους απογόνους της οικογένειας των Ντελόν.

Η ύπαρξή της έμεινε κρυφή για χρόνια από επιλογή της μητέρας της αρχικά και του πατέρα της στην πορεία. Ωστόσο, αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον Άντονι Ντελόν το 2008, σε ένα βιβλίο-αυτοβιογραφία, που έγινε bestseller στη Γαλλία. Εκεί ο Άντονι ομολόγησε ότι έμαθε αργά πως είχε γίνει πατέρας από τη Μαρί-Ελέν Λε Μπορζές, μια χορεύτρια που εργαζόταν στο περιβόητο καμπαρέ του Παρισιού «Crazy Horse». Και όπως είχε εξομολογηθεί, δεν του ήταν εύκολο να το δεχθεί και δεν πήρε καλά το γεγονός ότι ένας εφήμερος έρωτας με μια χορεύτρια τον είχε κάνει πατέρα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 23/5

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!