Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ηλίας Παλιουδάκης «Ο Σασμός ανάδειξε τα ριζίτικα και αυτό με συγκινεί βαθιά»

 

 

Αυθεντικός, απλός, αλλά και παραδοσιακός, από τους καλλιτέχνες που παθιάζεσαι να ακούς και να βλέπεις, ο Ηλίας Παλιουδάκης δίνει «Κρητική ψυχή» στον «Σασμό» με τα τραγούδια του.

 

 

Ήδη ερμηνεύει  το τραγούδι της δραματικής σειράς του Alpha, «Σασμός» όπως και γα «Ριζίτικα» και  σύντομα θα εισβάλει ξανά στη σειρά με το νέο του τραγούδι του με τίτλο «Η κόρη ενός Θεού» σε στίχους και μουσική του Νίκου Τερζή. Ο κορυφαίος ερμηνευτής  που έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο μουσικό στερέωμα και μας έχει χαρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, μιλάει για τον «Σασμό» που του χάρισε τεράστια επιτυχία λέγοντα πως «Ορισμένα πράγματα ξεκινούν μέσα από την καρδιά και μέσα από την ψυχή γιατί αν δεν εκφράζει κάτι την ψυχή δεν νομίζω ότι μπορεί να  βγει αληθινό και πραγματικό.  Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που έχει γράψει τη μουσική και που φυσικά ευθύνεται για όλο το κομμάτι της μουσικής, τον καταπληκτικό Νίκο Τερζή ο οποίος είναι αυτός που μου έχει δώσει την ευκαιρία να ζω και εγώ όλο αυτό το μοναδικό συναίσθημα σε αυτή την απίστευτη σειρά.  Τους στίχους έχει γράψει ο Γιάννης Κότσιρας σε όλα τα κομμάτι που ακούγονται» δηλώνει στο Secret  και τη Σπυριδούλα Τριάντου και εξηγεί πως  βιώνει ο ίδιος τη μεγάλη επιτυχία

 

 

 

 


«Μου αρέσει που συμβαίνει όλο αυτό. Γίνεται ένας χαμός. Είμαι σασμικος! στήνομαι πρώτος στον καναπέ δέκα λεπτά πριν και περιμένω! Δεν θέλω spoiler  όμως, δεν θέλω να ξέρω τι θα γίνει!  Δεν το βλέπω σαν όνειρο, το βλέπω σαν μια πραγματικότητα  γιατί είναι μια δυναμική σειρά η οποία έχει μια εξέλιξη. Είμαι και εγώ ένας fan, στέκομαι καθημερινά μπροστά στο γυαλί για να τη δω. Έχει γίνει μεγάλη συζήτηση και για το κομμάτι με τα ριζίτικα.  Οι άνθρωποι  μου λένε ευχαριστώ ‘’γιατί με όλο  αυτό που έχει γίνει ανέδειξες στο κομμάτι της παράδοσής μας’’ γιατί μιλάμε  για ανθρώπους παραδοσιακούς που το ριζίτικο για αυτούς είναι η ζωή τους. Έχουν ξεκινήσει μικρά παιδιά και έρχονται να παρακολουθήσουν μαθήματα του ριζίτικου τραγουδιού, έχει ξεκινήσει κόσμος και πηγαίνει στις σχολές και στους συλλόγους να ξεκινήσει το ριζίτικο τραγούδι. Αυτό εμένα με συγκίνησε πάρα πολύ» τονίζει ο ταλαντούχος τραγουδιστής.

 

 

 

Ποιο ήταν όμως  το επεισόδιο  που τον λύγισε βλέποντας το και ακούγονταν τη φωνή του να «ντύνει» τη σκηνή; «Το επεισόδιο που δεν θα το ξεχάσω και λύγισα ήταν εκεί που φεύγει το σκυλί να πάει στο μνήμα του Πετρή. Η εικόνα που ξαπλώνει στο μνήμα του  θα με συνοδεύει σαν εικόνα από όλη τη σειρά, έχει χαραχτεί στη ψυχή. Είναι  πρώτη φορά, και το λέω με χαρά και καμάρι, που  βλέπουμε ένα στιγμιότυπο πόνου που είναι δεμένο με ένα ριζίτικο που μιλάει με κάθε αλήθεια. Κι εγώ που το έβλεπα λύγισα γιατί έδεσε τόσο πολύ όλο αυτό… δεν θα το ξεχάσω» παραδέχεται.  Όσο για μια νέα δική του εμφάνιση μέσα στη σειρά, μετά τον γάμο της όπου τραγούδησε, λέει πως « Θα μπορούσα, υπάρχουν κομμάτια μέσα που μου είναι γνώριμα  που λέω ναι θα ήθελα,  τίποτα δεν αποκλείεται βέβαια αυτά τα ξέρει ο σκηνοθέτης μας» καταλήγει. 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!