Ηθοποιός αποκάλυψε ότι απολαμβάνει το τέλειο σεξ με έναν… εξωγήινο εραστή

Βρετανίδα ηθοποιός αποκάλυψε πως απολαμβάνει το τέλειο σεξ με τον «εξωγήινο… εραστή» της, αφού είναι καλύτερος στο κρεβάτι από οποιονδήποτε «γήινο»! Η ηθοποιός Εμανουέλα Ρόουζ εμφανίστηκε στη βρετανική εκπομπή «This Morning» για να μιλήσει για τη σχέση που διατηρεί με έναν «αόρατο εξωγήινο» με τον οποίο βγαίνει ραντεβού, από την στιγμή που την «απήγαγε» από το διαμέρισμά της στο Canary Wharf του Λονδίνου, με το… UFO του!

Η ηθοποιός, παλαιότερα γνωστή ως Άμπι Μπέλα, είπε στους παρουσιαστές ότι συνάντησε για πρώτη φορά τον εξωγήινο αφότου δημοσίευσε στο Instagram πως θα προτιμούσε να βγει με κάποιον από άλλο πλανήτη, παρά να πάει κι άλλο ραντεβού μέσω Tinder. Μέρες αργότερα δέχτηκε «επίσκεψη» στο διαμέρισμά της από ένα UFO το οποίο την απήγαγε τυλίγοντάς την με μια ακτίνα κίτρινου φωτός. Μόλις επιβιβάστηκε στο UFO, συνάντησε το πλήρωμα των εξωγήινων προτού της συστηθεί ο αόρατος εραστή της, ο «Εμμανουήλ». Η Εμανουέλα, άλλαξε το όνομά της για να γίνει… σετάκι με τον εραστή, λέει ότι βγαίνουν εδώ και έναν χρόνο και θέλουν να παντρευτούν.

Όπως διευκρίνισε, οι εξωγήινοι δεν έχουν ανθρώπινη μορφή, είναι αόρατοι στο… ανθρώπινο μάτι και σε ερώτηση της παρουσιάστριας Χόλι Γουίλομπι αν ως… ζευγάρι έχουν ερωτική σχέση, όπως την γνωρίζουμε οι γήινοι απάντησε πως: «Ναι, και πρέπει να σας πω, ότι μόλις ‘‘το κάνετε’’ με εξωγήινο, θα ξεχάσετε τους γήινους. Εάν έχετε βαρεθεί τους γήινους άντρες, προτείνω ανεπιφύλακτα τους εξωγήινους»!

*Δημοσιεύθηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ Σαββατοκύριακο στις 21/5