Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βίκυ Καγιά – Έλενα Χριστοπούλου: Η κόντρα τους καλά κρατεί

Την Βίκυ Καγιά συνάντησε, το μεσημέρι του Σαββάτου, η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και ο δημοσιογράφος Αρτ για το Μεγάλο Κανάλι.

Μέσα σε όλα, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια του STAR θέλησε να δώσει διευκρινήσεις για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε – και συζητήθηκαν – σχετικά με την Έλενα Χριστοπούλου.

Το in.gr και στο κινητό σου! Κατέβασε το app για iOS από το Apple Store

Ειδικότερα, η Βίκυ Καγιά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βρε παιδιά, τι έχετε πάθει με την Έλενα; Ένας άνθρωπος που λέει ότι δεν θα ξαναγύρναγε κάπου, μάλλον πικρία θα έχει.

Δεν βλέπω κάποιον άλλον λόγο. Είναι δικαίωμα της της γυναίκας, ρε παιδιά. Καλά κάνει και λέει όσα λέει, γιατί με ρωτάτε εμένα για αυτό;

Όλοι δεν πήραμε δόξα από κάτι όταν ξεκινήσαμε στα τηλεοπτικά πρώτα μας βήματα; Εντάξει…».

«Εσείς μου μεταφέρατε τις δηλώσεις της, πως είπε ότι δεν θα ξαναγύρναγε ποτέ στο GNTM. Αν εγώ έλεγα σε κάποιον πως δεν θα ξαναγυρνούσα ποτέ, θα ήταν γιατί είμαι στεναχωρημένη».

«Όλοι έχουν το δικαίωμα να λένε αυτό που θέλουν.

Εγώ θέλω να κάνω καλά τη δουλειά μου και να συνεργάζομαι αρμονικά με το κανάλι.

Από κει και πέρα τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα θέλω εγώ και το ξέρουμε όλοι όσοι συνεργαζόμαστε με κανάλια.

Είμαι πάρα πολύ σοβαρός επαγγελματίας. Είναι υποτιμητικό και για τη διοίκηση του καναλιού μου, στο STAR και τους ανθρώπους που δουλεύουν μέρα νύχτα για να πηγαίνουν τα πράγματα αρμονικά να λέγονται αυτά τα πράγματα» συμπλήρωσε η Βίκυ Καγιά στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA.

Η απάντηση της Χριστοπούλου
«Η μόνη δόξα που αγαπώ, είναι η λίμνη Δόξα στο χωριό μου. Δεν μου κάνει εμένα τίποτα εντύπωση πια.

Απολύτως τίποτα. Έχω μεγαλώσει και δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση. Δεν έχω καμία πίκρα, είμαι φανταστικά, απλά το GNTM είναι τρεις σεζόν πίσω.

Έχουμε προχωρήσει κι εύχομαι να κάνουν όλοι το ίδιο…

Εύχομαι να εισακουστεί γιατί η Βίκυ ξέρει πάρα πολύ καλά το GNTM, οπότε ότι πει.» ήταν οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου σε ερώτηση για την Βίκυ Καγιά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!