Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το νέο «παλάτι» του τέως στο Πόρτο Χέλι – Ο Κωνσταντίνος πληρώνει ενοίκιο πάνω από 100.000 ευρώ το χρόνο (Εικόνα)

Λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα είχε γίνει γνωστό ότι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του, Άννα-Μαρία, πούλησαν το «παλάτι» τους στο Πόρτο Χέλι προς 10 εκατομμύρια ευρώ σε έναν Βούλγαρο επιχειρηματία.

Από τότε υπήρχαν ερωτήματα για το πού μένει πλέον η βασιλική οικογένεια. Σύμφωνα με το «Πρωινό», «ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα εξακολουθήσει να μένει στο Πόρτο Χέλι και συγκεκριμένα στην περιοχή Κουνούπι». Πρόκειται για μία από τις πιο προνομιούχες περιοχές, δίπλα από τον Άγιο Αιμιλιανό, πολύ κοντά στην κατοικία που πούλησε.

Ο τέως βασιλιάς υπέγραψε διετές συμβόλαιο άνω των 200.000 ευρώ για το ενοίκιο της πολυτελούς κατοικίας. Συνεπώς, το ετήσιο μίσθωμα ξεπερνά τις 100.000 ευρώ, όπως περιγράφουν κτηματομεσίτες που γνωρίζουν καλά την περιοχή. Η νέα κατοικία του τέως βασιλιά είναι έκτασης 300 τετραγωνικών μέτρων με εκπληκτική θέα.

Ο Κωνσταντίνος με τη σύζυγό του Άννα-Μαρία μένουν μόνιμα στο Πόρτο Χέλι από το 2014 όταν και είχαν αγοράσει την έπαυλη από Λιβανέζο επιχειρηματία έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ. Το διάστημα που μεσολάβησε από την πώληση της έπαυλης μέχρι την εύρεση του νέου «ανακτόρου» έμενε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, κάτι άλλωστε που συνηθίζει όποτε επισκέπτεται την πρωτεύουσα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ 20/5

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!