Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δημήτρης Σταρόβας: Απάντησα στα social media μόνο όταν έγραψαν – «Χοντρέ να βιάσουν την κόρη σου» (βίντεο)

Ο Δημήτρης Σταρόβας υποδέχθηκε την κάμερα του okmag.gr στο studio του στην Καλλιθέα όπου δημιουργεί τα βίντεό του στο κανάλι του στο YouTube, ενώ στον ίδιο χώρο μας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις. Βιρτουόζος της κιθάρας, ταλαντούχος μουσικός, ηθοποιός, παρουσιαστής, «καναλάρχης», ο Δημήτρης Σταρόβας που έχει ένα καταλυτικό χιούμορ όχι μόνο στη σκηνή αλλά και στην προσωπική του ζωή, μιλάει χωρίς φόβο αλλά με πάθος στην κάμερα του okmag!

O Δημήτρης Σταρόβας στο πρώτο μέρος της συνέντευξής του μιλάει για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε το Super Mammy και ο Μάρκος Σεφερλής, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν συμφωνεί απόλυτα με την αισθητική το Μάρκου και τονίζει πως – αν ήταν στη θέση του ίσως έκανε κάποια πράγματα διαφορετικά- αλλά πιστεύει ότι έχει αδικηθεί με όλη αυτή την επίθεση που δέχθηκε. Ως συνεργάτη, τον χαρακτηρίζει “large” στις συναλλαγές του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και μουσικός μιλάει όμως και για την αγαπημένη του σύντροφο, Άννα Σταθάκη και μας αποκαλύπτει αν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί της!

Τι ονειρεύεσαι να κάνεις εδώ στο χώρο σου;

Μετά από σχεδόν δυο χρόνια πλήρους απραγίας που είχα βαρεθεί να κάθομαι που λέει ο λόγος τα κάνω όλα και το απολαμβάνω και προσπαθώ να διορθώσω όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν αυτή τη διετία. Ξεκίνησα κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown εντελώς για πλάκα, λέγοντας ότι θα κάνω χαλαρά ότι μου έρχεται αλλά πολύ γρήγορα πήρε διαστάσεις που δεν το φανταζόμουν και είδα ότι δυνητικά μπορεί να είναι και ένα πράγμα που μπορεί να σου λύσει το βιοποριστικό πρόβλημα.

Μίλησέ μας για το Super Mammy. Πως είναι ως μαμά η Χαρίκλεια και τι τύπος είναι ο αυτός ο Θάνος ο Μπιρμπίλης που υποδύεσαι;

Καταρχήν είναι περίεργο γιατί ο Σεφερλής είναι «μάνα» μου ενώ τον περνάω 5 χρόνια.(γέλια). Είναι μια σειρά που προέκυψε τελευταία. Επειδή όπως είπα και πριν θέλω να διορθώσω τα στραβά που δημιουργήθηκαν τα δυο τελευταία χρόνια, δεν είπα όχι σε κανέναν.

Πώς είναι η συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή;

Για μένα είναι ένας εξαιρετικός οικοδεσπότης. Φοβερός επαγγελματίας. Είναι μια κατηγορία μόνος του. Είναι φαινόμενο δεν ξέρω πως το κάνει αυτός ο άνθρωπος. Κάνει 15 ώρες γύρισμα και το τελευταίο 20 λεπτο και ενώ έχουμε διαλυθεί όλοι – και ο ίδιος αφού παίζει σε όλες τις σκηνές, παίζει σαν να ξεκινήσαμε μόλις το γύρισμα. Από κει και πέρα είναι ένας άνθρωπος πολύ large στις συναλλαγές του. Μου αρέσει που λειτουργεί με το συναίσθημα, αμιγώς. Δεν παίρνω το μέρος του. Αν δεν τα πίστευα δεν θα τα έλεγα. Και να μην δουλεύαμε μαζί πάλι τα ίδια θα έλεγα. Και για αυτό εκνευρίζομαι γιατί υπάρχει μια στάση…

Αγαπήθηκε μεν η σειρά από τον κόσμο, αλλά δέχθηκε και πάρα πολλά αρνητικά σχόλια. Θα ήθελα το σχόλιό σου σε αυτό.

Ούτε εγώ συμφωνώ απόλυτα αισθητικά. Δηλαδή αν ήμουν στη θέση του Μάρκου, κάποια πράγματα θα τα έκανα διαφορετικά. Αλλά είναι άλλο αυτό, έχω αυτή την ένσταση, ακαδημαϊκά προσεγγίζοντάς το και είναι άλλο πράγμα να κατηγορείς και να αδικείς έναν άνθρωπο. Γιατί αδικείται. Ο άνθρωπος πέφτει με τα μούτρα, έχει δώσει το όνομα της μανούλας του στον χαρακτήρα του. Τα πάει όλα συναισθηματικά, δουλεύει βάζει τα λεφτά του, συντηρεί 30 οικογένειες… Δεν μπορεί να έρχεσαι εσύ τώρα επειδή έχεις αναλάβει την προστασία της αισθητική της χώρας; Δεν ξέρω αν έγινε καμία επιτροπή τέτοια… Είναι άλλο να λες δε μου αρέσει αυτό αλλά να αναγνωρίζεις την αξία του και άλλο να αφορίζεις γενικώς και να μην το κάνεις σε άλλες περιπτώσεις που και την αισθητική προσβάλλουν και επικίνδυνοι είναι…

Όπως;

Όπως αυτός ο τύπος στο Survivor για παράδειγμα o Kωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλά για ανθρώπινες αξίες για αισθητική. για τιμιότητα. Για μένα αυτό είναι πιο επικίνδυνο.Γιατί δε βγαίνει κανείς να πει για αυτόν δεν προσβάλλονται αισθητικά ή ας πούμε για το bachelor;

Είσαι από τους αγαπημένους καλλιτέχνες του κοινού. Ωστόσο έχεις δεχθεί επικριτικά σχόλια στα social media;

Nαι και σοκαρίστηκα γιατί είμαι καλομαθημένος όπως είπες και συ. Ποτέ δεν είχε γραφτεί κάτι αρνητικό για μένα και όταν ξεκίνησε η ιστορία του me too, επειδή είπα την άποψή μου.

Για τον φίλο σου…

Ναι. Είπα επί λέξη, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ο άνθρωπος που ξέρω έφερε έναν άλλο άνθρωπο σε δύσκολη θέση, από την άλλη δεν ήμουν και μπροστά, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Δεν υπήρχε πιο καθαρή εξήγηση από αυτή και έπεσαν να με φάνε.

Απάντησες;

Απάντησα στο τέλος. Όταν πια γράψανε «χοντρέ να βιάσουν την κόρη σου». Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα.

Στο σπίτι ποιος μαγειρεύει εσύ ή η Άννα;

Εγώ. Απαγορεύεται να μπει άλλος στην κουζίνα (γέλια) Και έχει πλάκα γιατί είναι το μόνο που δεν κάνει.

Θα σε συμβουλεύσει για τη δουλειά σου; Πες ναι εκεί, όχι εκεί…

Ναι ασχολείται. Μου τα λέει και έχει και καλό ένστικτο και κριτήριο και αρκετές φορές με έχει προστατεύσει.

Θα κάνεις άλλο έναν γάμο, μαζί της;

Είχα δηλώσει ότι αν παντρευτώ τρίτη φορά θα παντρευτώ άντρα (γέλια) Και τι μου είπε τώρα. «Μπιπ» έχετε; Μπορείς να παντρευτείς εμένα γιατί είμαι γυναίκα με …. (γέλια). Είναι σπάνιο κορίτσι η Άννα Μου αρέσει που λες ωραία λόγια και την θαυμάζεις τη σύντροφό σου. Τι να κάνω τώρα αφού μας παίρνουν οι κάμερες…(γέλια)

Παίζεις στην παράσταση “Οι γείτονες από πάνω” στο θέατρο Πειραιώς 131. Τι περίεργο γίνεται με αυτούς τους γείτονες;

Είναι ένα πολύ ωραίο κείμενο του Σεσκ Γκέι με δυο ζευγάρια. Το κάτω ζευγάρι είναι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και εγώ. Μεσήλικες ταλαιπωρημένοι, παντρεμένοι 20 χρόνια, έχει ρουτινιάσει η σχέση και υπάρχει και το «από πάνω» ζευγάρι που είναι πιο νέο και πιο δραστήριο ερωτικά. Κατεβαίνουν κάτω οι από πάνω ο Γιώργος Κοψίδας και η Υακίνθη Παπαδοπούλου – κόρη του Λευτέρη Παπαδόπουλου – και γίνονται πολλά. Μαλώνουμε εμείς μπροστά τους, βγαίνουν τα προβλήματά μας στην επιφάνεια… Είναι ωραίο έργο λέει αλήθειες.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!